~Bara jag~, ~En snabbis~, ~Familjen~

Så är ytterligare en helg slut~

Skönt med vardag efter en veckas sportlov. Vi har inte gjort något speciellt kul det här lovet, Ebba var ju dålig hela förra veckan och det blev då inte så mycket sömn för mig, Ebba eller Max. En dag var vi iväg, till Heron City. 

Max blir hemma imorgon och säkert tisdag oxå. Med tanke på kräkningar och sen hög feber. Idag har han haft 39,8 i feber och sovit mest hela dagen. Har vaknat till o druckit lite ibland, men annars väldigt slö. 

Men dom stora är friska och pigga, så det blir skola för dom iaf! 

Robert har rensat och fixat i vårt badrum idag, vi använder ju inte vårt inbyggda torkskåp, så han plockade bort dörren dit in och har ställt in trådbackar. Blev riktigt bra, mera plats och ser snyggt ut!

  
Kul att fixa till något hemma som resan finns men vips så blir det ny förvaring! Toppen!

Imorgon tänkte jag ev ringa det där bostadsbolaget och kolla hur det går med lägenheten. Är så hoppfull och hoppas på den! Skulle vara så grymt med en flytt inom kort! Lämna Stockholm, men framförallt Axelsberg! Är trött på den här lilla tätorten. Trött på livet här, vill ha en rejäl förändring, samt att bo på landet är tufft! Det är guld! 

Så, vi höres!

Puss kram 

2 reaktioner till “Så är ytterligare en helg slut~”

 1. Hoppas verkligen för er skull!!
  Vad säger barnen om att flytta?
  Jobbigt att dom små blir sjuka hela tiden.. 😦 krya på er…
  Kram!

  1. Noel är jätte taggad på flytt till Gnesta, Sara lite mindre, men planen är att hon ska fortsätta i skolan här, hon har precis sökt till en annan skola att gå 7-9 i, med dansinriktning (estetisk) och R kommer jobba kvar ett tag i Solna så dom samåker.

   Skit jobbigt med sjukdomar, hela tiden..

   Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s