~Bara jag~, ~En snabbis~, ~Familjen~, ~Hysteriskt~

Usch o fy~

Jag bara avskyr måndagar! Jag är så förbaskat seg, trött, less och känner inte minsta lust att göra ett jäkla skit. Dessutom blev Ebba sjuk med feber i lördags, och igår kräktes hon, vilket berodde på höga febertoppar, och natten till idag har varit helt katastrofal, hon har gråtit, svettats, varit törstig, haft magknip, och haft svårt att sova, vilket resulterade i att jag inte fick sova heller, och Max vaknade av hysterin i sovrummet, och då R oxå såklart.. Ja, den natten gjorde naturligtvis sitt till för att göra den här måndagen riktigt hatad!

Nu är den nästan över och jag bara njuter av ett slut på den här dagen faktiskt!

Sara hade dans idag, åkte och köpte ett par skor till henne innan så hon slipper dansa i strumpor. När vi kom hem gjorde jag ”Glassiga Shakes” med smak av färska (frysta) jordgubbar. Riktigt gott! 

Nu måste jag ta nässpray, sen dra igång vattenkokaren till flaskor som ska göras, och borsta tänderna och gå och lägga mig o läsa! Hoppas så innerligt på att få sova inatt, och att Ebba slipper magknip och bajsande mitt i natten..

Ha det fint, kära vänner!

Pyssepyss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s