~Bara jag~, ~En snabbis~, ~Familjen~, ~Förståelse~, ~Förundran~, ~Härligt~

Vi sitter i samma båt~

Ja, så är det faktiskt.. Dom jag pratar med, dom som jag umgås med eller har en relation till, har alla liknande ”upplevelser/händelser/gjort saker/inte gjort saker” som är liknande det som hänt/sker i mitt liv! Varför är det så? Att man oftast tyr sig till dom så har samma typ av livsresa som en själv? 

Det behöver inte betyda att andra varit med om exakt samma saker som jag varit.. Men oftast.. Sen har vi dom som kommit mig såååå nära utan att dela ett uns av min uppväxt, droger, övergrepp osv..

 • Min man tillexempel, har aldrig tagit droger,aldrig blivit utsatt eller slagen.. För mig, var han en lycklig ”Svensson”, ändå klickade vi.. Den första normala människan i mitt liv som nu är min man, pappa till våra barn, min kärlek i 17 år..
 • Veronica, ”Kåka,kråka, Vera,Blondie”, numera min svägerska, lillasyster till min man, gudmor till min yngsta son Max, Faster till Sara ,Noel, Ebba & Max såklart!  Vi som började så illa, fick en dålig start, hon hatade mig verkligen, tålde mig inte alls, kallade mig Hora & andra trevliga saker. Jag som helt ny bland vettigt folk tog inte illa vid sig, värre saker har jag blivit kallad.. Tog lång tid innan hon accepterade mig och ens pratade med mig, men nu, idag har jag en 17 årig vänskap med henne oxå och henne vill jag aldrig förlora som min vän. Även hon en normal människa med bra uppväxt osv. 
 • Tessan… Du & jag har så enormt mycket gemenskap, redan sen långt innan vi lärde känna varandra, sen när jag såg Dig för första ggn i klassrummet på gymnasiet så klickade vi där, men i slutänden var det nog mycket tack vara din bror Tobbe, som ringde och bjöd med mig fester i Solberga, o där var du med på festerna med din slemmiga pojkvän Fredrick, och vi klickade lite mera..
 • Sen har vi B och A/A & även C.. 
 • B- lärde känna varann för ca 12-13 år sedan. Delade mycket gemensamma saker i bagaget, vi har kommit långt med vår vänskap!
 • A/A- 2 kompisar jag kännt ända sen Lekis! Hängt ihop med i vårt o torrt, träffats sporadiskt de senaste åren, men vänskapen håller ändå i..
 • C- en barndomskamrat jag kännt sen hon var 2 år och jag 4 år.bodde grannar fram till 11-12 års ålder, hon är gudmor till min förstfödda Sara, hon är den jag träffar minst, me vet att varje gång vivtröffas finns inga pinsamma tystnader! Vi kommer alltid finnas för varandra..! 
 • L- Haft många ups & downs, tror mycket pga av andra tyckte o tänkte o la sig i och då blir det bråk. Men just, under förra året hände något! Utan andras tyck o tänk, så funkar våra samtal (skrivna) väldigt bra. Dessutom har hon varit med om så fruktansvärda ting som ingen borde få gå igenom. Hon är stark. Hon kämpar på.. Och jag är glad att det funkar nu, mellan oss.. Önskar dig all lycka på din livsresa som du nu gör!

Jag skulle kunna skriva så mycket mer om dessa folk, men alla dom har väldigt många liknande mina i sina ryggsäckar

Jag är obeskrivligt glad för dom.. Allihopa! Finns säkert fler, men några nämns, några får vara med en annan gång!

Ebba & Max är just nu så vansinnigt förkylda! Max har riktig krupphosta, feber, låg, matt, och mår inte bra.. Ebbisen lämnar snorspår överallt, känns varm ofta, hostar osv. Inatt fick jag kanska 2-3 timmars sömn.. Nu ÄR JAG SÅ TRÖTT!! Behöver sova!!!

Nu gick grinden ner, måste låsa och koppla bort o hoppas på en natt med S Ö M N !! 
Puss

  2 reaktioner till “Vi sitter i samma båt~”

  1. Jag gissar att L är jag 😉 Tack såå mkt 🙂 Ja det var nog en hel del influerande från min sida iaf..
   Det är lustigt hur mkt man inser att man har varit påverkad av personer när man bara släpper taget. Jag är äntligen mig själv!

   Massa kramar!!

  Kommentera

  Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

  WordPress.com-logga

  Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

  Facebook-foto

  Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

  Ansluter till %s