~En snabbis~, ~Familjen~, ~Känslan idag~

En kortare kortis~

Har förbannad halsbränna!! Har inga omaprezol, mina tig slut för ca 1 vecka sen, och det märks direkt när de är slut! Har lixom inte bara halsbränna utan det gör typ ont… Måste ringa läkarn och få det utskrivet! 

Notis till mig själv- RING LÄKAREN OM OMAPREZOL OCH PROPAVAN!!

Tror ni jag kommer komma ihåg det?? Tveksamt..

Idag har iaf varit en bättre dag än igår. Igår kändes det som om både Max & Ebba hade den värsta dagen i deras liv, bara grin, gråt och gnäll. Idag har det varit betydligt lugnare. Det är väldigt skönt att vara här. Släppa ut hundarna på tomten, självklart promeneras dom oxå, sen utrymmet, läget, huset. Saknar såklart min familj.. Mycket, Sara & Robban, men det är ju inte för evigt vi är åtskilda, man får ta tillfället i akt att njuta av att sakna oxå. Det är nig bara nyttigt att göra det ibland! 

När det finns tid över så virkar jag, har precis gjort färdigt tossor till Ebbisen om vi går ut, börjat med en innetossa till Smarre, en är nästan klar, och nu håller jag på färdigställer 2 par vantar till bebisen i Kåkas mage. Älskar ju att virka, bara att jag hade mer av den tiden.. 

Snart är min lyckliga tid här slut, vi kommer hem till vår fullproppade trånga trea, med en hallFAN jag bara H A T A R ! ! !

Vill ha större lägenhet nu.. På riktigt alltså, för det funkar inte längre. 

SÅ KÄNNER DU NÅGON SOM HAR ETT HUS TILL UTHYRES/stor LÄGENHET för ett långtidsuthyrningskontrakt, så tipsa mig gärna!!

Gnesta är av intresse, Hägersten såklart!! 

Eller kanske någon som BYTA sin 5a-6a mot en 3a på 81 kvm i Axelsberg/Hägersten????

Hjälp mig nu med byte om ni vill!!!

Tack för omtanke o kärlek till det er som läser här!

Puss

En reaktion till “En kortare kortis~”

 1. PÅMINNELSE: ring läkaren och be om propavan och omeprazol.. 😉

  Är du fortfarande kvar i Gnesta och är i akut behov så har jag..

  Jag har helt tappat skrivandet med bloggen, vet inte vad som skett med mig..

  Jag ska be mamma och pappa hålla koll om det finns ngt här nere för er familj iaf.. 🙂

  Japp det var dig jag syftade på, jag har din blogg i min morgonrutin faktiskt.. Vaknar upp å går igenom allt på mobilen 🙂

  Jag köpte Armani she.. Det är min absoluta favoritdoft någonsin.. Så mild men ändå åtsittande så att säga. Den håller hela dagen och luktar inte kärring!

  Kram på dig!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s