~En snabbis~, ~Familjen~, ~Härligt~, ~Helt Galet~, ~Hysteriskt~, ~Känslan idag~

Shit pomfritt~

Vilket väder vi har!! Vilken storm!! Men lite mysigt tycker jag det är, iaf då jag sitter inne i en trygg och varm lägenhet! Hade jag varit på landet hade jag nog varit mindre lugn.. Hade haft kraftig panikångest.. Skräcken är att ett stort träd drar över huset. Undrar hur landet klarat stormen…? Kanske skulle ta mig ut imorgon och kolla.. Ja, så huset står kvar och är helt. 

Idag ställde min snälla mamma upp och betalade så min medecin. Så jag får i mig mina sertralin varje dag. 

Jag förstår inte, men jag känner absolut ingenting på Concerta. Kanske är det fel medecin för mig? Eller hoppas jag för mycket? Däremot blir jag så sjukt trött nån timma efter jag tagit tabletten. Bara måste blunda, går inte att hålla ögonen öppna ens. Är det en vanlig biverkning kanske? Har ätit concerta i 8 dagar nu. 

På tal om ingenting, tillbaka till stormen Helga, hon slet ner ett stort träd på gården som ligger bakom huset bakom mig.. Men eehh vilken konstig mening.. Jag bor i hus 1, och på gården mellan hus 2 & 3 rasade ett stort träd när Helga for förbi.. Det fick med sig asfalt och hela skiten. Trädet var friskt, så det är lite sjukt att ett träd just emellan 2 hus rasar. Det är ändå någorlunda skyddat av husen. 

Idag fixade jag sjyssta klor på Sara. Första ggn hon får ”riktiga fejknaglar” och hon frågade om hon kunde få prova.. Och jag tänkte att Varför Inte? Dom här kitendom köper på typ H&M som man klistrar över hela nageln är ju väldigt mycket slitsammare på nageln än den gelén jag använder. Vi tog det väldigt sakta. Ville inte att hon skulle känna av bränningen när materialet härdar, så många tunna lager blev det. I 3 timmar höll vi på. Jag gör mina egna på 1-1,5 timme, beroende på om jag kör dekoration eller inte. Sara valde lila glitter med guld dekoration. Blev jättefina, men jag fick ingen bild somglr naglarna rättvisa. På bild kommer inte den lila färgen fram och guldet ser så gult ut.   

Hon var nöjd iaf, och väldigt glad när vi blev klara. Jobbiga 3 timmar för henne 😆😋 

Var på Willys och handlade lite på förmiddagen. Idag blev det tråk-tacos här. Noel har bett om det, så idag blev det så. Imorgon pommes med lövbiff (kyckling till mig) & bea. 

Så, nu ska jag somna till ljudet av Helga som viner mellan husen, slår mot fönsterrutorna och busar, med den sköna känslan av att jag ligger i en varm säng..

Puss & Godnatt 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s