~Dagligt~, ~Familjen~, ~Känslan idag~, ~Men USCH~

Nära dödenupplevelse=Mens OCH förkyld~

Varför måste skiten komma på samma gång?? Känner mig så seg, täppt, öm i bihålor, ont i huvudet, ont i ryggen, ont i magen, varm och helt jäkla färdig!!! Killar klagar när dom är förkylda, dom borde prova att ha mens samtidigt 😩 Det är inte lätt. 

Natten var katastrof igen. Ebba somnade in ordentligt vid 02.30 ca. I min säng. Bar över henne till spjälisen vid 03. Max vaknar vid 03.30 och ca var tionde minut ropar han ”Mamma”, fast jag ligger och håller om honom, stryker över kinden osv.. Var tionde minut fram till 05…. Då går han upp och lägger sig på soffan hos R. Och jag orkade inte bry mig just då.. Somnade av utmattning. Jag hoppas den här fasen snart är över. Nu när jag är förkyld vill jag verkligen ha min sömn. Jag blur ganska ”farlig” annars. Dåligt humör och lite instabil. Att ha nån bokstavskombination på det är ingen höjdare. 

Har iaf dammsugit och skurat golv här hemma idag. Har varit så sjukt lat med just städningen nu när R varit sjukskriven. Annars dammsög jag typ varannan dag (minst) och skurade då oxå. Nu kan det gå en vecka mellan dammsugning och skurning! Ren och skär katastrof faktiskt! 

 Städade ur soffan lite idag oxå, blur så dammigt under filtarna, och Ebba fick sitta i hörnan efter vi tagit bort dynan! Alltså, hon är så himla lycklig den här lilla människan! Hon är så underbar!   
    
 
Det här får avsluta dagen! Måste verkligen ta och försöka sova! 

Puss puss och Tack för titten!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s