~Bara jag~

Lång dag~

Var uppe med tuppen imorse, kolla julkalender med stora barnen medans dom åt frukost. Max vaknade och kom upp han oxå. Vid 8 var det bara jag och Max. Väldigt mysigt! Ebba är ju en riktig sjusovare, kliver gärna inte upp förren klockan är efter 9.. Som tidigast! Lik sin mamma 😆

R kom hem 8.30. Han lämnade Max idag, och när han kommit hem från dagis då vaknade Ebbisen. Lekte och myste, vid 10.30 sov Ebva och jag godis igen på soffan. Hon vaknade närmare 12, jag vaknade närmare 13.. Så jävla skön den tuppluren va!! Helt underbar! Åkte till City Gross och handlade hem blöjor och ersättning, lite frukt och mjölk. Sen ner och hämtade hem Smarre! Han var så glad idag när jag hämtade, riktigt glad! 

Hem sen, skala potatis och morötter och koka, för att sen mixa till Ebbisen. Skala potatis till potatismos. Korv och potatismos till middag. För min del köttbullar såklart. 

Sara kom hem tok förbannad, och det tog sin tid att reda ut. Allt löste sig, men i början var hon så arg och tog ut det på mig, sen när hon lugnat ner sig och vi kunde prata med varann så hade det nada med mig att göra. Hett temperament den tjejen 😳

Noel cykla ner till aspudden efter maten, träffade upp några kompisar. Så skönt nu när han vågar och vill gå ut! 

Sara var hemma ikväll (kors i taket) och ställde sig o bakade bröd (!!!!). Jag tog tillfället i akt att förnya mina naglar. Körde på en riktigt naturell look, vilket passar min sinnesstämning just nu.  

 Jag är inte alls i någon julstämning, med glitter, tomtar och stjärnor osv. Vädret är pisstråkigt, kontot tomt, julklapparna långt ifrån klara, och jag har så mycket med mig själv. Ja, och familjen på det. 

Mina sertralin är slut oxå och jag har inte råd att hämta ut nya. Såhär fattig har jag aldrig varit, ich just denna jävla månad oxå. Så värdelöst. På måndag ska jag göra min telefonintervju med försäkringskassan, och sen hoppas jag det kan gå fort. Det är retroaktivt från september ändå, bara för att Saras läkare och hand sekreterare inte kunde skicka ut ett läkarutlåtande i tid, en missade väl att lägga in notering, den andre glömde skriva utlåtandet, och tredje ggn ringde en förbannad Hanna! Blir så otroligt förbanad på viss nonchalans inom sjukvården. 

Ja, tack o hej!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s