~Bara jag~, ~Förståelse~, ~Härligt~, ~Helt Galet~, ~Känslan idag~

Nu är det klart~

Idag var jag och träffade min läkare på Prima och fick läsa min sammanställning. Nu har jag det svart på vitt att jag har adhd. Känns okej. 

Imorgon börjar jag med Concerta. Jag ser med skräckblandad förtjusning på kommande månad. Jag är väldigt rädd för biverkningar. Är rädd att jag typ ska dö av att äta medecinen. Vilket jag vet är ganska stört. Den är ju till för att hjälpa mig med det jag saknar, men ändå är jag rädd. Det kommer nog gå över när jag ätit några dafar och ser att jag faktiskt överlevt, då kommer den ångesten att lägga sig. Nu har läkaren och apotek sagt biverkningar som huvudvärk, torr mun och mindre hjärtklappning. Det är det sista som skrämmer mig mest. Eftersom mina panikattacker hänger ihop med rusande hjärtklappning. För mig blir det en skräckupplevelse. 

Samtidigt så är jag väldigt glad över att diagnosen är ställd. Att jag och min omgivning nu vet och kanske har mer tålamod med mig och även kan fråga om det är något runt min person man tycker är knasigt! 

Ja, den 26/11-15 startar ett nytt kapitel i mitt liv. 

Tack för allt stöd, synligt som osynligt, uppmuntringar och peptalk till alla runt omkring mig! Ovärderligt!

Tack!

  

Puss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s