~Bara jag~, ~En snabbis~

”Alla dar i veckan..”~

Det är ett otroligt välanvänd uttryck i Big Brother-huset och i Paradise Hotel! Jag måste säga…. Jag hatar det uttrycket!!! Alltså, vad betyder det ens? Jag R inte dom, jag förstår begreppet, men inte hur dom använder det!? Det används till allt, om allt och är så fruktansvärt uttjatat. Det är verkligen ett göteborgsuttryck, för säger en stockholmare så då låter det löjligare ön löjligast. Men för en göteborgare funkar det, men snälla, sluta tjata ut det uttrycket! Ni dödar det!!!!!

Och Ja, jag följer båda programmen. I år är BB bästa säsongen! Lite mer vanliga människor, inte bara små Barbiedockor och hunkar med megadasar (lantbrukarkuk), nä, vissa har något bakom pannbenet. Just nu är mina favoriter Patricia, Myrna, Linnea,Sergio,Puffen. Det där kan ju ändras väldigt fort. Tycker iof väldigt bra om Lina,Bella & Lilo. Har däremot inte mycket till övers för Sara, och någonstans tror jag att jag är ganska lik henne i sättet. Hemskt att inse! Just nu gillar jag inte mig själv speciellt mycket heller…

Idag… Inte ett skit har egentligen blivit gjort. Skulle skrivit in räkningar och dammsugit.. Tog promenad och hämtade Max vid 14.30. Hem o tvungen att åka till Årsta för å posta läkarintyg till f-kassan gällande vårdbidrag. Sen lagade vi lasange till middag. Bädda rent i sängen gjorde jag ändå, nåt vettigt. 

Skulle byta bajsblöja på Ebbisen, självklart var det bajs överallt i o på blöjan (o senare oxå filten hon låg på) så fick bära henne lite knasigt, in i badkaret, klä av henne där, då kissa hon ner min luvjacka innan jag hann få ner henne i badkaret. Det blev halvt kalabalik. 

Dagens läxa- Inte hälla nykokt vatten i glad som ej är avsett för det. Då spricker det på mitten och det varma vattnet & tepåsen rinner ut på golvet i en salig röra. Och tårna skållas av hett vatten. 

Tack för titten! 

Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s