~Bara jag~, ~En snabbis~

Dag 1~

Dag 1 med concerta. Jag lever än så länge (ironi) och tog tabletten för ca 20 minuter sen. Tur att min lilla grabb vaknade och kom upp och håller mig sällskap. Annars skulle jag nog suttit här och tänkt på vilja kroppsliga biverkningar jag kan hitta. Nu är jag extremt fjantig och letar efter symptom. 

Kom upp i tid idag, utfodrade barnen och fick iväg Noel utan större problem till skolan. Skönt! Sara var fortfarande hemma då jag gick ner med Noel och tog fram hans cykel, så slapp jag oron över om nån av de 2 små skulle vakna. Max är hemma. Han är hostig och har astma. Jävla skitårstid! Bara massa sjukdomar som avbryter varandra. 

Nu ska jag njuta av min yngsta son och vår lilla egentid i soffan!

Puss hej! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s