~Bara jag~, ~Familjen~, ~Känslan idag~, ~Men USCH~, ~Tråkigheter~

Dag 1 AVKLARAD~

Lite halvmallig är jag nog ändå. Första dagen var inga större problem. Haft som stickningar på olika ställen i kroppen, som små pirr, då och då. Kännt som lite stress i kroppen, eller ökad ångest som det så fint heter, men värst idag, absolut värst är ändå muntorrheten. Tack Lisa för den förvarningen. Har borstat tänderna 3 ggr idag för att det varit ett grustag i munnen. Lite huvudvärk har jag haft oxå, men det går att leva med. Ska faktiskt bli spännande och se hur morgondagen blir. Om det är mer biverkningar eller om det kommer vara såhär och sen lägga sig. 

Till er som läser min blogg, eller bara råkat hamna här, så har jag INTE läst fass om Concerta då jag bara av att läsa får alla biverkningar som är möjliga och allra helst dom sällsynta. Så i mitt fall är biverkningen av ”pappersfassen” värst!! Vill heller inte läsa eller höra om läskiga biverkningar, så håll dom för er själva! //Tack

Ja, en dag till avklarad i resten av mitt liv. Och för mig är det ett stort steg att våga ta medecinen. Så en klapp på axeln till mig! Pratade med mamma förut, och vi pratade lite lätt om just biverkningar, o hon är så rolig min mamma då hon häver ur sig att hon får biverkningar av alvedon!!!! Jaha, sa jag, får du huvudvärk???? Skämt å sido, det är förbannat skönt att prata med mamma, i slutänden får hon mig alltid att skratta. Även om hennes dag idag varit hemsk. 

På vägen hem från hennes jobb, på tunnelbanan möter hon Robin. Så hög på heroin, eller låg, tillsammans med en annan kille. Han känner inte ens igen sin egen mamma! Vill inte skriva mer om detaljer och vad som mer hände, men mamma led någe fruktansvärt av att se honom och få den respons hon fick av honom. Blir så otroligt förbannad på min bror. Hans inställning till livet är verkligen katastrof. Han försöker inte ens att ta tag i sig själv.. Livet är inte lätt, inte för någon, alla har motgångar och medgångar, vissa mer än andra, men att framför familjen, sina barn, sin värdighet välja att sätt nålen i armen och pumpa sig full av gift, jag förstår det inte. Har själv strulat, aldrig heroin, men efter ett tag är det inte kul längre. Kicken försvinner, man förlorar sig själv så mycket. Men Robin tycker att missbruk är coolt. Det är häftigt att gömma drogerna på kroppen, coolt att slå i sig hemma när barnen står utanför toalettdörren. Han är vidrig i sitt sätt att missbruka. Vi försöker Lvm’a, vi försöker prata honom tillrätta, stötta, stöta bort, vi har provat allt. När vi lvm’at och det nästan gått igenom, då finns det en person som alltid sabbar det genom att berätta sin skeva och bakvända sanning. Den människan kommer bli hans död. Och det är jag inte rädd att säga till dess ansikte om det behövs. 

Jag hoppas mamma får tag på rätt personer imorgon. Hoppas att den här gången är den gången det kommer ske en radikal förändring! Annars är det nu dags att på riktigt anmäla Mariapool för att de ger ut sub till en aktiv missbrukare. Vad är det för jävla ”se-mellan-fingrarna-regel” de håller på med? Hur kommer det sig att dom inte ser det alla andra ser? Är det inte deras jobb, att se om någon är påverkad? 

Ja, idag blev det många känslor här. 

Tack för att ni läste. 

Puss

2 reaktioner till “Dag 1 AVKLARAD~”

 1. Vad skönt att det gick bra! Ja muntorrheten är heeemsk! D e det enda jag klagar på i stort sätt.
  Hur har det gått med aptiten?
  Prata med din läkare så kan du få xerodent (tror jag att d heter) utskrivet.. Hjälper t med torrheten i munnen!

  Fan vad jobbigt allt med din bror, så svårt å hjälpa ngn som inte vill bli hjälpt men man vill liksom inte ge upp helt heller!! Hoppas verkligen att d löser sig!!

  Kram

  1. Jag märker inte av att jag förlorat aptiten. Mindre sugen på saker, men äta kan jag. Men så äter jag ”bara” 18 mg ännu, kanske blir värre sen, alltså när jag ökar.
   Det är jobbigt som attan med Robin. Som du säger vill man inte ge upp, för man tänker hela tiden ”om”…
   Ta hand om dig! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s