~Dagligt~, ~Familjen~, ~Härligt~, ~Känslan idag~

Dag 2~

Gått bra idag med. Överlevt.

Fick för mig att vi skulle möblera om i vardagsrummet. Ställa soffan mot köksväggen.. När vi är mitt i allt kaos och flyttat soffan, då känner vi båda ”det funkar inte”.. Blev inte bra. Då hade vi verkligen kaos i vardagsrummet. 

  
Så det blev att flytta tillbaka allt. Men vi fick städat ordentligt där soffan brukar stå & elementet fick sig en avputsning. Julgardinerna tvättades och hängdes upp fuktiga. Luktar så fräscht och de är inte lika skrynkliga som när man tar dom direkt från garderoben. För stryka orkar jag inte. 

Vårat sovrum fick oxå en liten makeover. Då Ebba vaknade på ett lite annorlunda sött, så insåg jag att nu måste kanten på spjälsängen upp. 

   
 För så här stod hon imorse och ropade på mig.. Galna lillskiten!! Försökt krypa över i vår säng men rasat ner emellan. 

R var på julbord ikväll, ute på Fjäderholmarna med sitt jobb. Jag körde in honom till båten vid Nybrokajen. Mamma har varit här, hon överraskade mig med att ha köpt slingblondering, så nu är mitt hår uppljusat ytterligare några nyanser. Börjar bli ganska nöjd. 

Nä, nu blir det till att ta imovanen och bära in kidsen, göra flaskor och sen läsa en sida eller 2.. 

Godnatt!

Puss 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s