~Bara jag~, ~Dagligt~

Nedräkning~

Då var det dags att börja tänka på återgång i arbete.. Första tanken var bara ren och skär panik.. Men när jag landat i tanken så kändes det ganska ok. För att bara 10 minuter senare bli kaos i hjärna & hjärta.. Men jag vet att jag måste prova. Jag har min läkares stöd, skulle det bli värre, så gör det inget. Men att testa är bra. Och jag håller med om det. Psykiskt är det bra. Däremot, min sämre egenskap då, kan det slå ordentligt mot min självkänsla om jag inte skulle klara av det. Men jag vill innerst inne försöka. Det vill jag verkligen. Så jag försöker ha ett öppet sinne och slappna av och ge mig själv positiva tankar och pusha mig själv. Jag ska göra mitt yttersta! Hoppas att min kropp gör det som är bäst för mig.

Idag är alla kids iväg till skolor och förskola. Så jädra skönt! Faktiskt! Att jag bara har haft mig själv att tänka på, kunnat fortsätta på min diamond painting, plockat lite, kört diskmaskinen. Det är så skönt. Solen börjar titta fram ute vilket är härligt efter en vecka av ösregn. Ska ta mig iväg till Lidl o köpa kattsand och mat om ett tag. Innan det är dags att hämta hem trollungarna.

Nu ska jag njuta av att kolla på en dålig komedi och ett gott äpple.

Ha det bäst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s