~Bara jag~

Brorestoren~

Varför kan det inte bara få vara bra ett tag? Åtminstone ett par dagar.. Helat en vecka!! Eller gärna för alltid!

Nu har bror åkt på en ny infektion av något slag i kroppen.. Sist var det riktigt illa och fanns en risk att ryggraden kunde nåtts av infektionen. Tack o lov så hann den inte dit! Nu har han återigen samma symtom med extrem smärta i kroppen.. Livrädd att han ska åka på sepsis.. Fattar inte varför hans kropp drabbas av så sjuka infektioner hela tiden? Känns som att det bara gått fyra veckor sedan han avslutade sin 12 veckor långa antibiotika kur.. Så blir han såhär dålig igen.. Nu är han på väg till SÖS iaf & jag hoppas de tar in honom snabbt samt kollar blodprover och blododlingar direkt.. Såhär ska han inte behöva ha det. Jag är väldigt orolig för honom. Det känns inte bra.. Känslan är… konstig.. Må allt gå väl, snabbt omhändertagande av min bästaste brorestoren ♥️ Starkt av dig att du åkte in!!

Och 🌞 tittar fram lagom till att vi tar helg! Känns faktiskt riktigt härligt. E & S är nere på gården och gungar, jag har fixat sötpotatis, potatis och morötter på en plåt som ska in i ugnen snart. Sen ska det stekas kyckling och korv och till det en helt superb PÅS BEARNAISE!! Jajamensan, riktigt lyxigt må jag säga, haha..

Nu blir det en kvart på ballen innan fågelfan ska tillagas..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s