~Helt Galet~, ~Hysteriskt~, ~Men USCH~

•David Tobias• Fortsätter terrorisera kvinnor/mammor~

Denna hemska människa fortsätter. Fortsätter skicka ut meddelanden där en kvinnas barn hotas. Du älskar visst att skrämma mammor, skrämma någon genom att nämna deras mest viktiga och älskade del av sitt liv, vid namn. Du fortsätter med din sjuka lek, dina vidriga hot om vad som planeras bakom våra ryggar och ditt sjuka sätt att krossa människor psykiskt. Du har inga som helst skydd då du skriver, du sitter någonstans helt utan ordentliga skydd, och du fortsätter att skrämma och förnedra människor. Du knäcker familjer. Att Du inte har barn, är jag ganska säker på. En person med barn skulle aldrig hota/skrämma någon annans barn. Du verkar ha noll empati för familjer? Noll känsla för hur mycket du förstör hos så många människor just nu..

Jag tror fortfarande att du är en tjej.. Fast du är en väldigt smutsig tjej. Hela Du är bara smuts.

Jag undrar så vad du får ut av det här? Har du lyckats knäcka någon så pass med dina sjuka frågor och hot att du fått pengar för det? Vad exakt går du igång på i ditt vidriga sätt att kontakta kvinnor?

Eftersom det nu uppdagats några områden du skickat dina vidriga hot till, det är ganska utspritt, Sundsvall, Norrköping, Jämtland, Stockholm, så är jag ganska säker på att Du inte alls känner någon av oss, som du så fint hävdar i ditt första meddelande, det meddelandet som fick mitt hjärta att hoppa över ett slag, mitt blod att frysa till is, paniken som stack på tungan, hur hela min kropp reagerade med FARA & PANIK, hur du helt enkelt raserade hela min värld på två jävla sekunder, Du sitter någonstans i ditt smutsiga hem, framför en data helt utan alla skydd som behövs för att kunna vara osynlig för alltid, och det ska bli så fantastiskt skönt den dagen du åker dit på det här. För Du har Gett dig på någons barn med verbala hot om planeringar som hotar deras liv.. Du har hotat en mammas villkorslösa kärlek och spottat på den.. Bland det lägsta man kan göra.. Bland det smutsigaste och lägsta man kan göra..

#davidtobiasskafast

2 reaktioner till “•David Tobias• Fortsätter terrorisera kvinnor/mammor~”

 1. Jag undrar hur många rädda kvinnor vi är nu efter David Tobias asets hot. Vidriga människa!!! Jag är rädd hela tiden och avvaktande ,men då har hen vunnit och så ska det inte va . Jag är rädd att det kommer samtal om att mina barn är skadade osv osv

 2. Hej
  Jag fick samma meddelande till mig natten den 9/1 av David Tobias .
  Jag var på jobbet och ringde direkt mina barn . Har funderat och funderat vem denna människa är som vill mig så ont .
  Hen har oxå tagit upp min dotter som gick bort för 17 år sen och att min son kommer få gå samma väg som hon om jag inte följde hans instruktioner.
  Jag har polisen i en annan mobil samtidigt som jag som jag svarar hen .
  Tror precis som du att det är en tjej som skriver eller ev att det kan vara någon man skrivet med på Tinder .
  Men jag har aldrig blottat mina barn och deras fäder så var har hen fått all info om våra barn ?? Är glad att det är fler som blivit drabbade för jag har slitet håret av mig av tron på att det är någon nära vän eller så .
  Kram Monica

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s