~Känslan idag~, ~Men USCH~

Kontakta mig~

Jag vill med det här inlägget nå ut till Er som drabbats av obehagliga och skrämmande meddelanden från DAVID TOBIAS via Messenger på Facebook!

Vi är ganska många mammor som drabbats av denna hemska människa, och jag önskar prata mer med er och hoppas att vi kan stötta och pusha varandra framåt. Vi har alla fått ”marken under våra fötter” bortsliten, och kanske skulle vi må bra av att stötta varandra!

Så ni som kommenterat, eller bara ramlat in här för att ni googlat på David Tobias går gärna söka upp mig på Facebook. Eftersom det här äcklet redan vet mitt namn så skriver jag ut det här, Johanna Söderberg, sök gärna upp mig och lägg till.

Tillsammans ska vi få ett stopp på den här människan. Jag pratar till o med en man, vars ex fått dessa obehagliga meddelanden, och det känns på något sätt skönt att han engagerar sig så mycket i hur hans barn och barns mamma blivit utsatt för.

Med hopp om att nå ut till flera 💜

#DavidTobias

6 reaktioner till “Kontakta mig~”

  1. Hej! Jag råkade ut för ett meddelande från denna person ikväll.. jag skulle gärna vilja komma i kontakt med dig men hittar inte dig på Facebook.

  2. Alltså! 😳 Det här är heeelt sinnesrubbat, att en ”människa” sitter och gör sånt här! Förmodligen är det nån liten fjortis som behöver uppmärksamhet, vilket i sig är sorgligt! BLÄÄÄÄÄÄ!!!!!!!!!!!

    1. Då är det en vidrig fjortis som skrämmer slag på människor på det här sättet. Och dessutom är målgruppen ensamstående kvinnor med barn. En äcklig människa. Det är vad det är… BLÄÄÄÄ!!

  3. Hej, jag såg precis på aftonbladet om det här, Jag blev tyvärr också kontaktat av denna person men då hette han Emil Henrik!!! han hade en bild på ett ungdomslag med grön flagga bakom gruppen och påstod att han kände mig och mina barn, det var riktigt vidrigt dock hotade jag honom med polis och då blev jag blockad o han raderade sin profil!

  4. September 2019 blev jag kontakt på liknande sett av en Robert Linus, är nu polisanmält.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s