~Familjen~, ~Helt Galet~, ~Men USCH~, ~Tråkigheter~, ~Varför~

Vuxna människor gör mig besviken~

Kan fan inte tro gott om människor längre. Här, i mitt bostadsområde, finns så mycket barnfamiljer och överallt finns barn och ungdomar. Ungdomar som busar, ungdomar som inte gör någonting osv osv

Igår var Noel ute med tre kompisar och busringde på dörrar. Ja, så irriterande jobbigt för den som bor där, men så sjukt roligt för barn och ungdomar. Vem har inte själv någongång busringt eller plingar på en dörr och sedan sprungit o gömt sig??

Igår, blev lägenhetsinnehavaren, en 44 år gammal man, pappa till 2 barn, så arg att han tar strypgrepp på en 12 år ung pojke. Han lyfter en annan 12 årig pojke i luvan på jackan och hoddien, så han blir hängd i luften och sedan kastas iväg på golvet, 2 andra 12 åriga barn sliter han i armarna så de ramlar runt och den här mannen, 44 år gammal två barnafar, försöker DRA IN DESSA POJKAR i sin lägenhet!

WTF!!!!!! Vad tänkte han göra med pojkarna om han fått in de i lägenheten? Varför går han på barn med fysiskt våld?

En polisanmälan mot denna vidriga vuxna man är såklart upprättad från alla 4 pojkars föräldrar. Mannens grannar såg även det här då de öppnade sina ytterdörrar när de hörde pojkarna skrika.

Hur FAN tänker en förälder till två barn, när han utan problem kan använda fysiskt våld mot 4 unga pojkar? Pga att de en gång plingade på hans ytterdörr??

En av min sons förälder gick till den här mannen och plingade på och frågade vad han gjort och hur han tänker… Mannen stod då fortfarande och skakade av ilska i kroppen.

Ena pojken, han som blev tagen med strypgrepp, är den enda av barnen som är mörk i hyn, stod längst bort från mannen innan han blev våldsam och mannen kastar sig över honom och tar strypgrepp.

Jag är så vansinnigt jävla arg. Jag vill gärna själv gå och plinga på hos honom och fråga hur hans lilla hjärna fungerar.

Självklart kan man bli irriterad på barns ”pranks” men att strypa, hänga ungar i luften via deras kläder, putta omkull dom….?????

Nä. Fy vad jag tappar förtroendet för vuxna människor. Vi som ska finnas som trygghet och stöd i samhället för unga vuxna. Föregå med gott exempel, förhindra misshandel och mobbning.

Så…

Over and out för nu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s