adhd, ~Bara jag~, ~Känslan idag~

Effektiv idag~

Igår var vi runt på kyrkogårdar och tände ljus för några av våra saknade. Åkte för en gångs skull i god tid och slapp kaoset vid Skogskyrkogården. Riktigt skönt.

Efter det släpptes jag och barnen av hos mamma för att hjälpa henne med förberedelser inför middag där. Hon bjöd in oss på Allhelgonamiddag för 2 veckor sen. Mamma och jag delar samma intresse för matlagning, alltså Inget Intresse Alls, så hon hade för en gång skull planerat och gett sig ut på nya marker inom matlagning.

Vi fick till förrätt avokado med gorgonzola-ost röra med valnötter och färska räkor! Riktigt gott! Till varmrätt fick vi rimmad torskrygg och pressad potatis, en vitvinssås med dill, färska räkor och färsk stekt sparris. Det var så (ursäkta uttrycket) JÄVLA gott! Från o med nu ska jag rimma fisk innan tillagning! Den blev helt perfekt!

Barnen fick glass efter det och vi vuxna fick ostbricka. Sen lekte vi charader! Oxå himla roligt! Vi kom hem till 22 cirka. Alldeles lagom!

Jo, i fredags vart vi medbjudna på bio av Tessa & Leija. Vi såg senaste Halloween på Heron City i vip-salong. Jag som sett alla tidigare Halloween (Alla Helgons blodiga natt-filmer) tyckte absolut att den var bra och sevärd. Men har man ingen vetskap om deras relation och vad som hänt innan var det nog svårare att verkligen förstå vissa saker. Men det var iaf så himla roligt och mysigt!

Så himla skoj att träffa ”nya” Leija som är som den gamla fast mera tonåring! Helt underbar kväll med andra ord!

Idag har jag jobbat med skoluppgifter. Först satt jag med fel uppgift i 2 timmar, sen när jag väl hittade rätt uppgift så jobbade jag med den i 4 timmar. Efter det behövde jag göra en webbutbildning om diabetes hos äldre. Den tog ca 1,5-2 timmar. Sammanlagt så jobbade jag mer än 6 timmar men jag fick iaf in det som det var bråttom att få in. Hoppas det var tillräckligt dock. Och webbutbildningen gav mig ett Kurs intyg som jag behövde skriva ut!

Imorgon blir kort dag i skolan då jag har läkaren kl 11.00. Ska kolla ryggen igen, kanske få ny röntgen. Tror något inte står helt rätt till där iaf.

Nu ska jag ta min bok och gå och lägga mig, imorgon blir det lämna småtrollen till frukost.

Puss kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s