~Bara jag~, ~Känslan idag~

Jeeeeey~

Inget melanom, ingen hudcancer!!! Så lycklig!! Jag skulle dock hålla koll på en av fläckarna, fota de var tredje månad och jämföra storleken. Men…. Godartad idag och det räcker för mig 🙂

Däremot fick jag äntligen diagnos på huden. Nya salvor och det kommer att försvinna med tiden. Inget smittsamt men väldigt jobbigt, läkarens egna ord. Jobbigt är det. Kliar konstant och jag vill knappt visa min hud. Men hoppas nu det kommer att bli bra. Denna åkomma, som jag ej minns namnet på, kommer av 3 orsaker= Stress, Myggbett, Läkemedel.. Ööhh… Alla tre orsaker passar på mig.

Idag har svärmor haft Sigge. De har åkt tunnelbana och haft mys så jag kunde gå i skolan. Hann även klart med Samhälle-läxan. Så skönt!

SötaSigge på tunnelbanan idag 🙂

Nu ska jag sova, vila rygg och huvudet, hoppas på sömn hela natten, utan en Ebba som far runt och skriker halva natten.. Håll tummarna!

Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s