~Bara jag~, ~Känslan idag~

Så jävla effektiv~

Jag är verkligen det just nu! Vet inte vad som hänt med mig 🙀 Men jag är absolut inte otacksam mot denna extra energi.

Började dricka Berocca Boozt idag oxå. Dels för att bygga upp immunförsvaret, höja koncentrationen, prestera & orka mer så nu ska det bli riktigt spännande att se om den har någon effekt.

Idag lånade jag svärmors bil när jag lämnade på dagis. Sigge har sovit så dåligt inatt, haft feber, hosta och helt enkelt inte kunnat sova. Så det har ju inte jag heller fått göra.

Kände mig lite seg här på eftermiddagen, men jag har hållit mig vaken och tar en tidigare kväll istället.

Men för att inte helt säcka ihop och inte få något vettigt gjort, så fick jag för mig att möblera om i vardagsrummet. Sagt o gjort, adhd is The shit när det väl gäller. Jag kan lixom inte vänta på att få hjälp av min äkta hälft, så jag tog saken i egna händer.

Dessutom blev det bara 30-35 snabb promenad idag så då var det perfekt att svettas lite av att möblera/skura/damma vardagsrummet.

Blev iaf rent 🤓

Det blev faktiskt bra. Det kändes genast större och luftigare. Sen kom våra element fram lite mer & det känns viktigt inför vintern.

Den här bilden säger egentligen ingenting för den som inte varit inne hos oss, men lägger upp en ful bild. Jag är inte helt klar när det gäller krafset, det är alltså en hel del plockande o rensande kvar att göra. Men jag har ju dagarna på mig att pula med sånt 🙂

Sen tror jag byrån ska få flytta in i sovrummet. Den har stått i vardagsrummet då det innan inte funnits plats för den någonstans. Det är mina kläder i den. Jag är den enda här hemma utan garderob 😶

I det stora hela blev jag iaf väldigt nöjd, dels blev det grovstädat på golven/under soffan och det görs för sällan här. Speciellt då man har ungar som kastar leksaker överallt!!<br
te jag göra flaska till Sigge. Han spydde upp den andra då han hostade så mycket. Och självklart efter att jag badat honom 👆🏻

Så ha det bäst!

Kram

En reaktion till “Så jävla effektiv~”

 1. Vad duktig du är ändå… önskar att jag hade den orken.
  Just nu håller jag på att vänja mig med att gå i skolan varje dag, hinna umgås med alla nära och kära, plugga, laga mat och städa… D e lite ovant men det börjar sätta sig nu!

  Ang. färgen.. jupp det är den färgen jag har just nu, tack.. det är ovant som fan att se sig, vet inte om jag ska gå in med en till askblond för att få bort lite mer gult, men den färgen jag har just nu är i stort sätt min naturliga hårfärg, kanske lite mer rött bara.. Vilket är så konstigt.. att man passar bättre i mörkare hår än sin naturliga hårfärg, haha.

  Fixade naglarna igen nu… kortare osv..
  Jag tänkte lite, det här med gel och akryl. Är det stor skillnad på hållbarhet? Hur ofta behöver man fylla på Gel?
  Kan du ”ta bort” akrylen och sätta på gel… funderar på att prova gel nästa ggn å tänkte om jag kanske skulle betala dig istället? Men tänkte just eftersom att jag har akryl, om det funkar att omvandla till Gel? Förstår du hur jag menar?

  Fan vad skönt att gå ut och gå å så… Tar min prommis till och från skolan varje dag, bestämde mig för att inte ladda på busskortet med månadskort utan kör reskassa, motiveras mer att inte betala 20spänn för att åka 2,5km då liksom, haha.
  Försöker sakta börja simma igen, börjar sent på måndagar så ska försöka göra det som en rutin att simma innan skolan 🙂

  Ja min ritalin ligger nog på bra nivå nu, jag får den där pushen på morgonen, men funtar på om jag kanske ska prova 40mg på morgonen och 40 vid lunch istället för 60 + 20..
  Men får se hur det blir 🙂

  Hoppas att ni får en supermysig helg.. Själv ska jag upp till Sala och partaja lite med min brorsdotter, hennes pojkvän, Tobbe och Jacob (Hans kompis) Ska bli riktigt skoj 🙂
  Kraaam!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s