adhd, ~Känslan idag~

Känns att jag lever~

Jag jobbar mycket med mig själv just nu, mycket med att utmana och puscha mig själv att göra mer än vad jag vanligtvis gör. Just nu lägger jag stor fokus på hur mycket jag rör mig. Tvingar mig själv att gå så jag svettas och blir andfådd, något jag vanligtvis drar mig för..

Sån är jag, när jag väl bestämt mig så ska det göras ordentligt! Punkt.

Började morgonen helt sönderstressad då jag försovit mig! En helvetesnatt med många uppvak då alla 3 små haft mardrömmar osv. Kom iväg hemifrån runt 8.55 ca, lämnade Max & Ebba 9.16 cirka. Lite lättare idag att lämna men inte helt tryggt ännu.

Pressade mig ordentligt hem. Svettades som en gris. Efteråt är det ju så jäkla skönt! Hemma blev det frukost & sen var det Sigges sovtid. Jag kollade på en film, Mothers & Doughters, så himla mysig film.. Hoppa in i duschen och sen vaknade Pigglet.

Hämtade Max & Ebba vid 15. Gick förbi parken på vägen hem sen Apoteket o hämta ut melatonin. Och en svettig promenad..

Hem, laga middag, sen åkte R till Saras skola på föräldramöte, och jag gick hemifrån 17.30 för att gå till Noels föräldramöte. Rask promenad igen.

Hem tävlade jag mot 3 cyklande grabbar, jag gick vääääldigt fort för att hålla deras tempo.

R körde hem Jussi & Elton, två av Noels klasskompisar, otroligt fina killar!

Upp, byta på kidsen, få dom att varva ner, när R kom tillbaka så gick jag ut med hunden.

Jag känner mig glad över mitt engangemang i mig själv just nu. Att jag faktiskt förtjänar bättre, vad som menas med det förstår nog bara jag..

Men jag tänker inte straffa mig själv längre, eller hänga läpp och bara låta mig tryckas ner. Nej, jag ska stå rakryggad, och faktiskt vara stolt över Mig!

Jag lever nu, men ingen vet hur länge vi får vara här, varför slänga bort den tiden på onödiga saker? Det är slöseri med livet!

Nä, nu börjar alla intryck idag göra sig påminda, dags att låta kroppen varva ner med lite läsning!

Tack för titten!

Puss😘

#jagväljer #stoltmamma #stoltkvinna #jagväjermig #livetärkort

3 reaktioner till “Känns att jag lever~”

  1. Du är duktig som ger dig sjutton på att du ska ut och röra på dig. Själv har jag bestämt att jag börjar med mitt nya liv på måndag. Då blir det stora ändringar för mig. Kram på dig 😘❤️

    1. Duktig vette fan, men jag måste göra något istället för att bara sitta inne. Och att gå är gratis! Vad sker på måndag som är omvälvande?
      Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s