~Helt Galet~, ~Hysteriskt~, ~Känslan idag~, ~Men USCH~, ~Tråkigheter~, ~Varför~

Är bekymrad~

#prayforstockholm

Att det är helt sjuka kan hända, varsomhelst i världen, det vet jag.. När det drabbat Paris, Berlin & London har jag tittat på nyheterna med skräcken bultande i bröstet och lidit så med alla människor.. Nu har det hänt i Sverige! Tyvärr inte oväntat, men otroligt chockerande, vidrigt, olustigt och läskigt. Svårt att förstå vad som hänt i Stockholm idag. Att det är en terrorattack är ett FAKTUM. För vilken normal människa vill utsätta sina medmänniskor för det här?? Oavsett färg, språk eller religon, så är det en Terrorist som gjort detta, därav en terrorattack. 

Jag lider med de som förlorat någon idag! Jag lider med alla som skadats idag! Jag lider med alla som arbetat och gett av sig själva och hjälpt till och på så sätt fått ärr i själen.. Jag lider med Sverige! Jag lider & sörjer för och med Stockholm och Stockholmare! 

Jag har kramat lite extra på mina barn ikväll. Känt sån enorm glädje över att få en liten hand i min, ett ögonkast, ett skratt! Så ofantligt lycklig lottad jag är! Alla mina nära & kära är okej! Ingen är fysiskt skadad, men psykiskt skadade är vi nog alla på olika sätt. Av rädsla, av ångest, av frågan utan svar ”Vad händer nu?” 

Ta hand om varandra! Kramas! Älska! Ge och ta kärlek! 

2 reaktioner till “Är bekymrad~”

 1. Usch ja! D e så jävla obehagligt.. mitt ex ringde var en bit bort när d hände och hörde allt.. kan inte förstå hur hemskt det måste ha varit. Usch!!

  Det vidrigaste är att d sprids bilder på de avlidna kropparna på nätet.. folk som är delade och sargade. Dom människorna som sprider är precis lika äckliga om inte värre!!

  Håller med det där om oavsett ras eller religion så är det en terrorhandling.
  Men tyvärr så är det så att media och allmänheten tycker att det är bara en psyksjuk människa som behöver vård om det är en vit man vid namn Bosse som har gjort d. Är det Ali är det däremot terrordåd. Äckliga media som spär på allt detta hat och all denna rasism. Fy fan!!

  Det är fint att se hur folk har enats och finns där för varandra i såna här situationer..
  Stor kram till dig!

  1. Men usch! Såg han något av vad som hände? Kom han ut ur Stockholm utan problem eller blev han fast?
   Min svärmor jobbar ju i närheten o hon kom hem från sitt jobb vid 20 tiden. Dom kunde inte lämna kontoret.
   För mig är det just så, oavsett allt runtomkring så är det bara en terrorist som gör en sån här sak. Det är vidrigt.
   Nu är jag glad över att personen de gripit antagligen är den skyldige, så slipper man spekulera och undra vad personen gör härnäst.
   Bara tanken på att det kan ske någon annanstans i Sverige är fruktansvärd obehaglig.
   Det är riktigt skönt att se hur alla går ihop och försöker hjälpa varandra i det här. För oavsett om man var där, satt hemma så har det här satt spår i oss alla.

   Ta hand om dig!

   Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s