adhd, ~Bara jag~

Ny medecin~

Var på psykiatrin idag i Liljeholmen. Efter lite bollningar fram o tillbaka kom vi fram till att jag skulle byta preparat. Så imorgon ska jag börja med Ritalin.. En variant som är lite mer långtidsverkande och sen har jag en snabbverkande Ritalin som jag får ta upp till 2 tabletter per dag. 

Jag hoppas den ska funka bättre för min mage & även mina adhd-symptom. Ritalin innehåller majsstärkelse, concerta lactos, så antagligen är det det som upprört min mage… Så nu hoppas jag att jag slipper det här fladdret i kroppen & hjärnan. Och få tillbaka min ork och koncentration. Håll tummarna för mig nu!!

Idag är det slutprodukt i Saras skola. Vi ska dit efter att vi hämtat Max, så nu har vi lite slapp tid här hemma. Sigge sitter o sover i min famn, Ebba tittar på ”barnvisor” på paddan på högsta volym. 

Men, vi hörs!!

Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s