adhd, ~Bara jag~, ~Hysteriskt~, ~Känslan idag~, ~Men USCH~

Jag är alltid så seg~

Det här med att söka läkarvård när jag borde, är något jag alltid har dragit på. Jag behöver typ börja bli rädd för att förstå att ”Det är dags att ringa doktorn”. Idag ringde jag tillslut till PRIMA & tur för mig så hade min läkare fått ett återbud imorgon kl 10.30 så den tiden fick jag. 

Jag har ”antagligen” åkt på en biverkning av concertan. De senaste 2-3 veckorna har jag haft diareer. Dagligen! 5-6 ggr om dagen! Ibland även på natten! Allt jag äter kommer ut som brunt vatten! Jag kan även få helt galen svettning & må illa, känns som jag ska kräkas.. Men inte kräkits nån gång hitills. ”Bara” diareer. Det är iaf verkligen så jobbigt! Jag vill knappt lämna hemmet ”för tänk om jag blir nödig”… 

Imorgon får jag iaf träffa min läkare, och vem vet, jag kanske får göra ett medicinbyte. Jag misstänker oxå att concertan inte riktigt hinner tas upp i min kropp, med tanke på att jag bajsar konstant. Jag mår inte sådär jätte bra just nu. Känner mig trött, okoncentrerad, irriterad, stressad, ”fladdrig” osv. Jag hoppas iaf att få någon form av hjälp imorgon. 

Just nu önskar jag att jag ringt läkarn tidigare, istället för att ha gått i nästan 3 veckor och ”inbillat mig” att jag har cancer i magen eller liknande & på så sätt skrämma upp mig själv. Idag tog jag tillslut mod till mig att fråga Lisa om det här, hon är den enda jag vet som har lite koll på dessa mediciner, sen googlade jag och fick då upp att det här är en ganska vanlig biverkning, och då ringde jag direkt!

Här hemma flyter dagarna i övrigt bara på. Har haft andra saker som tyngt mig oxå, men igår fick jag hjälp av Kåka att lösa det, och det var så jäkla skönt! Jag kunde andas ut… 

Snart är det påsklov. Min plan var att vi skulle åka till Gnesta och vara där, dels hade jag lovat min dotter ett hål i näsan, men nu är jag helt b l a c k, så jag vet inte vad jag ska göra.. Det blir väl att stanna hemma och inte göra något.. Fy fan vad jag hatar pengabekymmer! Varför var jag inte född till miljonär🤔 Och alla ungar som fyller år.. 1 avklarad, 3 kvar.. Ångest!!! 

Tack för att du kika förbi!

Kram Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s