adhd, ~Bara jag~, ~Familjen~, ~Känslan idag~

Hemma sen i fredags~

Ja, att bi i lägenhet är helt enkelt inte mitt drömscenario, men jag älskar ändå mitt hem, där finns min FAMILJ❤

I helgen gjorde vi inget speciellt. Var och handla på lördag förmiddag så Vi kunde äta lite gott till middag & lite melon och frukt till Mello, trist med Robin som vinnare, höll tummarna väldigt hårt för Nano i slutänden! Han eller Wictoria.. Får hoppas att Robin åker på influensan inför Stora finalen så vi får skicka iväg Nano som Sveriges bidrag 😋

Igår och idag har Max varit på dagis. Han var lite reserverad igår när jag lämnade, men idagvar han betydligt gladare! Det har ju varit ett glapp sen han gick sist. Med tanke på sportlov och sen har vi varit i Gnesta ett tag. 

Och den här sköna killen har nu har nu hunnit bli hela 19 veckor! Så på söndag blir ha 5 månader 🤥

Min mens har skrämt slag på mig! Den har varit försenad med 5 dagar, idag kom den äntligen, och jag misstänker starkt att jag har ett tidigt mf.. Jag känner min kropp, jag vet hur min kropp visar på graviditet och jag har haft alla symptom, så på något riktigt sjukt sätt så är jag glad att jag idag började blöda. Så ”det” kommer ut av sig självt. Men det gör ont, det blir ju ändå en värre ”mensvärk” och klumpigare blod… Jag fasade inför att behöva genomgå en abort, med tanke på att jag så nyligen gjort ett kejsarsnitt så är det inte att tänka på att vara gravid ännu. Och sen vill jag inte ha fler barn. Jag är superlycklig över att ha fått fem fina ungar. Vad mer finns att önska? Sigge-piggekotten får sluta cirkeln av Familjen Söderberg! Och det är jag helt okej med! Jag känner mig…. tillfreds med det. 

Imorgon ska vi till bvc! Sigge ska på besiktning! Han kommer klara den utan anmärkning, det vet jag, men jag tycker så mycket om att gå dit! Vår sjuksköterska är så himla cool!

Jag har äntligen blivit helt sams med mitt melatonin. Äntligen funkar det! Och jag sover riktigt bra! Jag tar nu 3 melatonin och 2 propavan till natten och det har tagit sin tid att hitta vilken dos som passar mig, men nu tror jag vi klickat!! 

Att vara hemma då.. Ja, det är.. trångt.. bankande byggarbetare… fruktansvärt att inte kunna vädra… Men riktigt härligt att få vara med familjen! Och skitfina fönster har vi fått! 

Nu orkar jag inte skriva mer, måste få in Sigge i sängen, och Ebba har blivit dunderförkyld så hon måste komma i säng nu.. 

Kram & puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s