~Bara jag~, ~En snabbis~, ~Känslan idag~

Idag åker vi hem~

Jag vet inte riktigt hur länge vi bott här i Lord-Tekkels källare, men tror det är nästan 4 veckor, från o till. Tanken var att R & M skulle åkte till landet idag och påbörja golvläggningen i nya lillhuset, och att R skulle komma och hämta mig o barnen på söndag och då åka hem, men då Ellie inatt insjuknade med magsjuka, så bestämde jag ganska fort att idag ska vi hem. Dom behöver få vila och ta det lugnt och rida ut sjukdomen i lugn o ro. Och får vi det oxå så är vi iaf hemma och spyr ner där istället för att riskera att spy ner deras undervåning med heltäckningsmatta på golvet.. Så R slutar kl 14 och kommer då och hämtar oss, vi borde vara hemma igen vid 16.30 senast. 

Jag har älskat att vi har fått vara här! Det har varit så skönt! Och jag har älskat VARJE sekund! Jag kommer ha ångest redan på söndag över att dom renoverar fasaden och vi står utan balkong, men Max behöver få gå på dagis och jag behöver vara hemma ett tag. 

Tråkigt dock att jag ramlade i trappan och gjorde illa båda smalbena, annars hade vi nig kunnat varit ute mycket mer än vad vi varit. Jag har knappt lämnat deras tomt, och det är riktigt tråkigt. Men jag kan inte göra så mycket åt det. Jag var nere på Gnesta vårdcentral och en sjuksköterska kollade mina smalben, och hon sa att under huden ligger det ganska stora blåmärken som trycker mot benhinnorna vilket gör att man knappt kan komma åt huden och därför gör det så ont. Och att jag bara kan vänta på att blåmärket ”börjar blöda” och då tränger fram i huden, då kommer trycket att släppa. För det är så sjukt, det syns knappt på benen att jag slagit i, men gör så innåthelvet ont. Det känns bättre nu dock, och om en vecka borde jag vara helt återställd! 

Ja, roligare än så var det inte idag, fanns inte så mycket mer att skriva om. 

Tack för titten!

Puss

En reaktion till “Idag åker vi hem~”

  1. Det har varit helt underbart att få ha er här. Tråkigt att ni ska åka hem men förstår att det är skönare att få vara sjuk på sin egen hemmaplan. Hoppas på att ni inte blivit smittade och att inga fler i min familj får det. Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s