~Bara jag~, ~Dagligt~, ~Familjen~, ~Känslan idag~, ~Men USCH~

Tomt i kroppen~

Herregud vad jag saknar mina stora barn och man! Dom åkte hem idag.. Noel gröt så han ”hulkade” när vi kramades, och när jag vänder mig om och tittar på Sara ser jag att hon oxå gråter. Då brast det för mig. Hjärtat i mig gick sönder och alla möjliga känslor drog igenom mig i 180 km/tim.. Kände mig dum som inte åkte med hem, känner mig som en skit dålig mamma.. Men det är så jobbigt hemma nu under renoveringen av fasad. Är jag egoistisk som just nu tänker mycket ur mitt perspektiv? Jag hatar att vara ifrån barnen, samtidigt är det säkert nyttigt på nåt sett.. Fast jag känner att jag inkräktar på min svägerskas liv och familj. Jag är så rädd för att vara jobbig.. Vara en last.. 

Sigge är iaf idag 18 veckor

En riktig liten solskensbulle

På bilden har en doppresent som är från Cina, en snuttefilt med en gosa i form av en kanin och så står det insytt hans namn. Den är så fin och så älskad 💙

Nu ska jag ta och läsa lite och sen hoppas jag på bra sömn inatt! 

Puss 💜

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s