~Bara jag~

En ”senis”~

Men inte en sena i en köttbit, utan en sen blogg. 

Har varit på Bio!! Med Veronica! I Nyköping! Först visste vi inte om vi kanske skulle skita i bion,& istället gå på ”stan” och kolla i affärer, sen gå och äta något gott för att sedan åka hem.. Men snopna blev vi, när vi efter typ 3,5 minut inne på H&M blir tillsagda att dom stänger 16.00. Vi han snabbt rafsa åt oss varsina par bh, klänning och Kåka leggings. Sen var den affärsrundan slut. Då bestämde vi att vi nog skulle ta bion ändå, hela Nyköping ”dog” klockan fyra en lördag kväll. Så vi gick till Sushi Yama & åt och sen tog vi bilen till biografen. 

Vi hade förbokat biljetter till Logan..


Och den var bra… Kan inte säga mer utan att förstöra filmen för dom som gillar x-men & Wolverine. Den var BRA!

Efteråt fick Kåka ett ryck, tyckte vi skulle se Rings oxå, så hon messa R och kollade om det var okej innan hon sa något till mig. Så så blev det! Tog ett glas vin i ”pausen” sen in i salongen. Den S Ö G !!! Riktigt söööööög! Och jag hoppas innerligt att det inte kommer en uppföljare! Och biosalongerna, fy vad dom behöver kollas över! Skitigt, nedsuttna stolar som knakade vid minsta andetag, luktade svett, och väldigt nedgånget.. Så www.nykoping.se, kolla över det! 


Fantastiskt skönt att komma ifrån ansvar! Och tyvärr, även familjen! Det behövde jag.. 

När vi kom hem vid 23, var det sura miner, tråkigt nog.. Fick höra att vi väckte barnen, och min Karl var sur som ättika.  Jag känner mig just nu så jävla ledsen. Nu känns det inte ett dugg kul att ha varit iväg.. Varför gör män såhär? Varför unnas inte mammor någonting? 

End of story!

Godnatt. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s