adhd, ~Bara jag~, ~Familjen~, ~Känslan idag~

17 veckor~

Stoppa tiden!!! Stäng av klockorna!! Brooooomsa!!!!!

Att vårt yngsta barn redan funnits hos oss i 17 veckor är helt ofattbart!! Han föddes ju alldeles nyss, samtidigt som det känns som om han alltid varit här! Hur hänger det ens ihop??   

Älskade underbara unge 

Idag åkte R & Noel åter hem till Stockholm. Saknar dom lite faktiskt! Noel har varit så himla gosig och kramig, pussat på mig massor, och dethänder annars inte så ofta. Jag tror lite kan ha med Elvanse oxå, att han mår bättre och lite ”hittat” sig själv igen. Underbart har det iaf varit. 

Ebba har feber. Ligger runt 39,4 grader när hon har en febertopp. Dricker iaf mycket vatten så det är ju bra. Just nu fick hon en isglass av Veronica, så får hon även i sig lite socker, snabb energi. 

Jag mår lite sådär. Har ätit concerta 54 mg nu i 3 dagar, så det kanske kan vara lite av en biverkning.. Känner mig lixom ångestfylld. Men hoppas att det ger med sig imorgon och börjar gå åt rätt håll. För såhär tänker jag inte må, då är det inte rätt medicin för mig..

Nä, nu ska jag göra flaska till Max, han vill gå och lägga sig 🙂 

Vi hörs! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s