~Känslan idag~, ~Men USCH~, ~Tråkigheter~

Vart är vi på väg~

Igår fick jag veta att mitt ex dött. Idag läser jag på Aftonbladet om att en man blivit mördad i Midsommarkransen. Denna man är Nicko.. Jag känner honom. Så otroligt jävla tråkigt när någon annan bestämmer att han levt klart sitt liv! Vem är du att bestämma det? Hur kan Du ta dig såna fruktansvärda friheter? 

Jag blev ledsen, Nicko har haft det tufft, men var en glad person med stor humor. Skrattade o pratade mycket. Tyvärr blev motgångarna så stora & problemen hopade sig, med skit följer mera skit, och då bestämmer någon annan att han ska ta Nickos liv! Mörda en annan människa.. Jag tycker att man bara själv kan avgöra när man vill dö, om man inte vill fullfölja sitt liv och dö som gammal, men ingen annan har rätt att med en kniv kallblodigt ta ditt liv..

Har inte så mycket mer att skriva om just det, annat än*

Nickolaj, Nicko, hoppas Du fått en inre ro, den du så desperat sökte, hoppas Du roar alla i himlen med din humor och får alla att skratta med dig! Hoppas du fått ro… Hälsa alla Änglar 💙

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s