adhd, ~Familjen~, ~Känslan idag~

Bup~

Med spänning byter vi imorgon medicin på Noel för fjärde ggn på 2 år. Nu ska vi prova Elvanse. Tror det stavades så men är inte alls säker, men de flesta vet nog vilken jag menar.. Om man har lite inblick i medicinering på personer med Add/Adhd/Ats alltså.. Läkaren tyckte det var mycket oroväckande med den biverkningen han fått, att han börjar kräkas för att han inte kan äta. Han har noll aptit. Nu hoppas vi att Elvanse är hans medicin! ”Fjärde gången gillt”…?

Idag fick det bli rester, chili con carne & ”fille pille”. Efter maten blev det till City Gross för att handla upp oss på basvaror och mat så vi nog ska klara oss denna månaden oxå. Hatar de första månaderna efter julen. Vår ekonomi blir helt upp o ner och tar tid att återhämta sig. 

Jo, vi har ju hunnit boka in dop oxå! Den 25/2 ska Sigge skrivas in i himlen.. Jag älskar dop! Den 14/2 ska vi träffa prästen för dopsamtal. Linda kommer att sjunga på det här dopet oxå 💜 Hitills har inte så många tacka Ja till dopet, men osa är den 15/2 så det hinns nog det med, eller så är det få som kommer och vad gör egentligen? Visst att jag älskar att hålla i dop och förbereda lunch & fika men mest av allt så tycker jag om själva sammankomsten! Att dom vi tycker om kommer, har trevligt & umgås alla tillsammans och självklart att få visa upp vår Sigge. 


Den här veckan har bara sprungit iväg, som jag alltid tycker när det har blivit onsdag! 

Sara kom hem tidigare idag pga mensvärk. Stackarn, inte alls lätt det där, kommer ihåg hur jävla jobbigt det kunde vara. 

Hon och Ebbisen hade iaf väldigt roligt med en bebismössa idag..


Ja, sorry Kåka, men det är Victors gamla mössa.. Sara skratta så hon tjöt och Ebba sprang runt hur mallig som helst och tyckte mössan passade henne perfekt! 

Nu blir det läsa lite!

Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s