~Bara jag~

Problem~

Jag har oxå problem! Jag har inte sovit 1 hel natt på 14 år! Jag känner mig jävligt ensam ibland, men aldrig någon som frågar hur jag egentligen mår (förutom du Kåka)… Är set meningen att jag ska ställa upp, finnas där i vått o torrt, utan att aldrig begära någonting tillbaka? 

Det sänker mitt värde som människa! Det sänker kraftigt hur jag ser på mig själv. Är jag naiv när jag tror att jag har ett värde för någon annan? När jag tror att vi alltid kommer finnas för varandra? Om ”du” inte finns för mig alls, tror du då att du kan bolla känslor/idéer med mig? Eller är det bara dina åsikter och känslor som räknas? Hur mycket kan man egentligen skylla på andra för att man inte har tid att prata med sin bästa vän??? 

Jag känner mig fruktansvärd överkörd och ledsen just nu.. Hur mycket ska jag tåla? Är jag inte lite viktig för någon? 

Väldigt mycket själv-ömkan i den här bloggen men just nu är jag trött, arg, ledsen och känner att jag uppenbarligen har ett komplex för någonting eftersom jag ”hävdar” mig på min blogg…

Hej!!!!!

2 reaktioner till “Problem~”

  1. Jag vet att jag inte e den första du tänker på att prata med, men bara så att du vet så e d bara att höra av dig om du behöver ventilera! Kram!

  2. 😘😘😘💕❤💜💕Finns här och där det vet du. Prata skit eller bara babbla av dig. 📞❤💕💜

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s