~Känslan idag~

Så var det återigen söndag~

Och Sigge är nu 14 veckor ung! Han är hostig just nu och jag kan riktigt höra slemmet rossla i luftrören. Han är pigg i övrigt, ingen feber, men fortsätter han hosta och rossla till mitten av veckan som kommer så ringer jag nog Vc och ber dom lyssna på honom. 


Idag har det inte hänt mycket här hemma för min del.. Har städat och plockat där det behövts men inte mer än så.. Somnade väldigt sent igår, fastnade i film efter film på tv, men vad gör det, kom upp i morse ändå och har inte klappat ihop ännu. 

R däremot har haft något riktigt race idag, först har han rensat på balkongen, burit ner saker i förrådet, däremellan tagit tvättstugan, hämtat en soffa hos sin mamma och burit ner den i bilen & kört den till gammelfarmor och burit upp den till henne. Sen gjorde han pannkakssmet till barnen och gräddade och åkte sen o köpte pizza till oss två. 

Alla små har badat och duschat, även jag. Dricker en kopp te och tror det blir lite tidigare i säng ikväll. 

Ha det gott 💜

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s