~Bara jag~, ~En snabbis~, ~Familjen~, ~Känslan idag~

Bättre stämning~

Idag har det varit betydligt bättre stämning här hemma. Jag tror det är viktigt att man visar/säger till när något är fel. Annars går man bara och trampar och irritationen växer och stämningen går i botten. 

Idag kom jag iväg i bra tid till dagis. Vi kom nog dit vid 8.50. Kändes riktigt bra att lämna i tid, brukar annars lämna vid 9.15/25.. Och det stör ju verksamheten, vilket jag vet, så det ska jag bli bättre på. Imorgon är det fredag och Smarris är ledig! Skönt! Hoppas på att få lite sovmorgon, till 8.30 eller nåt. Fick veta när vi hämtade honom att ett barn på hans avdelning kräkts i hallen på dagis, så nu är magsjukan i rullning där nere. Jag hoppas & håller mina tummar & tår för att vi slipper magsjuka! Vi har varit ganska befriade från sjukdomar sista tiden, en kraftfull förkylning är det enda typ, så magsjukan skulle vara så typiskt om den hittar hit! Det värsta är att vi är så många och dom flesta av oss får så kraftig magsjuka.. Usch, jag vill verkligen inte.. Men det är bara vänta och se..

R ringde vid 12 idag och frågade om jag kunde hämta honom på jobbet när han slutat, han hade trampat snett och fått ont i ena foten.. Den foten som jag körde över i somras! (😂) Det där låter heltokigt, och det var det oxå, jag skulle backa ner Chryslern på nedfarten på landet, och R stod och höll undan en buske åt mig & jag kör över hans fot. Med både bakdäcken och framdäcken. Han skriker, och jag fattar nada och sen asgarvar vi. Så han ”dog” inte men fick djävulskt ont. Och självklart är det den foten han trampar snett med. Sagt & gjort, jag och Ebba & Sigge åkte och hämta honom vid 15. 


På parkeringen utanför pappas jobb.. 

Efteråt blev det raka vägen och hämta Smarre & plockade upp Noel samtidigt. 

Var så trött när vi kom hem så jag och Siggis tvärslocknade i soffan i ca 1,5 timme. Så vansinnigt skönt.. 

Jag har köpt en filt till Sigge från Bjällra of Sweden och den har varit försenad men idag kom den, och då har dom skrivit ett brev som låg i paketet där de ber om ursäkt för förseningen och skickar med en napp som plåster på såren, och inte en ”vanlig” napp.. Kolla⤵️


Det tycker jag är service! Att man är mån om sin kund!

Och här är Sigge-snygg i sin nya gosiga filt⤵️


Nu måste jag ut och rasta jycken. Hon sitter och tittar på mig och visar att hon är nödig!

Så! Vi hörs! Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s