~Bara jag~

Frustrerad~

Alltså är riktigt irriterad på min äkta hälft just nu.. Han har tappat allt när det gäller vårt hem! Han jobbar, kommer, äter mat, lägger sig i soffan och somnar.. Samma sak varje kväll.. Blir så sjukt irriterad. För två veckor sen bad jag honom tömma kattlådan och fylla på med ny sand, tror Ni han gjorde det?

Nej, jag frågade idag om han gjort det och svaret ”Oj, jag glömde det…”

Hur f*n kan man glömma bort kattlådan?? Han duschar ju i badrummet där lådan står, det är ju bara göra rent den då..?!? 

Självklart har jag gjort rent lådan varje dag, annars skulle vi inte kunna bo här, det skulle ju lukta satan, men det är nog mest själva grejen att han inte själv ser/vet vad som behöver göras.. När jag jobbat har inte jag kunnat komma hem efter jobbet och lägga mig på soffan, och då hade vi bara 3 barn, nu har vi 5 och jag känner mig ganska ensam om allt ansvar. Jag är så trött att jag skulle kunna stå och sova, samtidigt kan jag inte somna när jag går och lägger mig. Utan sovmedicin skulle jag vara ett vandrande frågetecken.. 

Han går inte ut med Ziri, det får jag pussla in i alla kvällssysslor. Det blir typ ”göra flaskor, plocka in disken, gå ut med 4-5 soppåsar, upp hämta Ziri, ut och rasta henne, komma hem, tvätta händer, ta Sigge, mata Sigge, få Ebba att somna, slå ner arslet i soffan, aj fan kissnödig, Sigge skriker, skiter i att kissa, får göra det imorgon….

Han får fan ta och skärpa till sig, lata karlar är bland det Osexigaste som finns! Killar som inte ser att det finns saker att göra, som förväntar sig att maten ska stå färdig på bordet när de kommer hem, riktigt chicken-beteende

Nu kanske jag kan släppa det för stunden, och inte låta det lugga och mala i huvudet.. Och Ja, han är ifrågasatt om sitt beteende, men jag var tvungen att gå ut med Ziri och han sov när jag kom in…. 

godnatt!

2 reaktioner till “Frustrerad~”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s