~En snabbis~, ~Härligt~, ~Känslan idag~

Pånyttfödd~

Vad lite egentid kan göra att man får ny energi & ork och känna ännu mera kärlek till sin familj & orken att orka med alla vardagliga sysslor! Och då har jag haft ”egentid” med Veronica och varit på bio. Jag älskar ju film så bio med en skön person är guld för mig

Även om vi suttit i en nedsläckt biasalong så hann vi prata lite innan och efter, och det är ju inte själva pratandet det egentligen handlar om, utan känslan att koppla av och njuta! Och det har jag gjort! Även om filmen i sig sög hästballe och tjejen bredvid mig hoppade runt i fosterställning och skrek och var bara två sekunder ifrån att jag skulle strypa henne! Alltså, klarar du inte av läskiga filmer så lyd mitt råd ”GÅ INTE PÅ SKRÄCKFILM PÅ BIO”, Snälla!!!!!!!!! 

Tack fina underbara vän för ikväll! Så glad att det äntligen blev av och vi faktiskt kom iväg, vi borde införa en ny tradition, 5 ggr per år går vi på bio, eller vad tycker du?


Måste bara älska den naturliga dubbelhakan jag har!!! Den bjuder jag på 😂

Nä, nu blir det ett glas vin framför teven, vi firar ju trots allt 11 år som gifta idag jag & Robert! Stålbröllop.. *Swag*

Ta hand om dig! Stå upp för dig! Och var ärlig mot dig själv!

  Det är bara Du som vet vad som är rätt för dig, och se till att du kan se dig själv i spegeln med rak rygg, och var stolt över vad just Du kan göra! 

Puss

En reaktion till “Pånyttfödd~”

  1. Men herre gud va du va snabb att blogga om kvällen. 😊
    Härligt, roligt, mysigt och massa massa mera. Skratta och bara prata, prata med okända människor.
    5 ggr om året att vi får gå på bio låter ju underbart. Vi dricker inte och vi kan tahand om våra barn dagen efter. Men nästa gång tycker vi tar lite mer tid för att äta något litet innan. Mc eller pizzahut, eller bara ta en fika någon stans. För att fira våran årsdag nu när det var.
    Nu kickar Imon och Propen in. God natt.
    Grattis igen till er två från oss Tekkel Lord, Lord, Lord Tekkel😂😂😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s