~Bara jag~, ~En snabbis~, ~Känslan idag~

Blöder igen~

Så trött på det här jävla snittet nu.. Blöder från mitten av det nu igen! Fan! Tycker det är så sjukt jobbigt. Det blir verkligen psykiskt påfrestande när det kommer blod/kladd från snittet. Ena sekunden har jag panik och tror att jag håller på att spricka andra sekunden vill jag googla allt om kejsasnitt & infektioner och annan skit. Men än så länge har jag lyckats hålla mig ifrån google! Jag skulle bli helt paranoid om jag började söka upp info.. Men är verkligen så less på den här oron som kommer med ett snitt. Just nu önskar jag att jag hade kunnat fött normalt. Men då kanske inte Sigge funnits..

Idag körde vi ut en madrass till landet. Skönt att bli av med den från vardagsrummet. Imorgon hoppas jag att min kära make kan bära ner sängstommen i grovsoprummet. 

Här kommer bild på Max & Sigge 


Världens sötaste & snällaste småkillar💙

Har absolut inget roligt att skriva om så nu lägger jag ner!

Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s