~Familjen~, ~Känslan idag~

Bvc-koll~

Idag är Sigge 2 veckor och 3 dagar ung och det var viktkoll på bvc. Längden är nu 56 cm och vikten låg på 5400 gram. Det märks på vågen att det är en hungrig liten kille vi har :). Inatt har dock magen stökat på honom så det har inte blivit mycket sömn för mig eller Sigge inatt. Bvc tipsade mig om Windii pysventil och hon hade en som jag fick!! Hon är för underbar vår bvc-sköterska! Hon har haft hand om alla 5 barnen och det känns så jäkla skönt o tryggt med henne! Hon tycker att vi är coola och väldigt unika med 5 barn. Hon har jobbat vääääldigt många år och vi är hennes andra fembarnsfamilj. Så, det är ju lite kul att höra! 

På eftermiddagen var det öppet hus på Noels skola med fika och möjlighet att titta på deras skolarbeten. Träffade Åsa & Camilla & Emelie & alla ville titta på Sigge och fråga hur allt gått med fl osv. Så mycket bebisprat blev det 😍 Väldigt härligt! 

Mitt snitt dock, tycker det luktar konstigt och är nog ganska rädd för om det blivit infektion. Men inte fan vill jag gå till läkaren. Det är ju värre att veta att något är fel, än att misstänka. Jag i ett nötskal, jag vet..


Dagens bild på Sigge ⤴️ Tyvärr är min kamera inte alls medgörlig, blir suddigt o otydligt, men orginalet ät tiptop!!!

Vill inte lägga upp bild på de andra två små, dom sover och blir inga roliga bilder på dom då 🙂

Just ja, Sigge tackar Faster Veronica OCH familj för söt sparkdräkt som kom med posten 🙏🏻


Han har ännu inte provat den, men imorgon ska den nog invigas! Tack för fina egenskrivna kortet med Gratulation till vår Sigge 💙 Så himla gulligt av Er! 

Nu är det dags att förbereda nattflaskor och fixa i ordning inför läggdags. Det tar sin tid, så bäst att börja i tid! 

Tack för titten! Puss Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s