~Familjen~, ~Känslan idag~

Liten uppdatering ur ”baby-bubblan”~

Här lever vi i en bubbla. En bubbla av lycka, glädje, ångest, svett och inte en enda fungerande rutin. 

Sigge blev 1 vecka inatt. Hur sjukt är inte det?? Vi kom ju precis hem med honom, och ändå har en hel vecka hunnit gå. Vart har jag varit någonstans? 


Igår var jag tvungen att åka in till Södertälje sjukhus och kolla snittet. För på morgonen när jag vaknade var kompressen helt blodfylld och jag blev riktigt rädd. Men allt såg bra ut, så nu är jag lugnare igen. Jag tycker inte alls om att vara smittad. Tycker det är väldigt obehagligt. Men samtidigt är jag glad att dom fick ut Sigge och att han nu mår bra. Kunde ju gått helt åt helvete, om inte kejsarsnitt fanns. 

Imorgon ska Smarre till dagis igen! Som han längtat! Jag ska ringa bvc och boka in tid för Ebbas vaccination och Sigges första koll. Sen ringa chefen och berätta att bebis kommit och även försäkringskassan och se till så det blir rätt med min sjukpenning då jag blivit sjukskriven igen. 

Idag gick vi ner till R’s farmor och visade upp Sigge. Hon blev så glad och tyckte att han var så fin. Riktigt lycklig över att vi kom på besök. 


Så himla roligt! Sigge somnade i hennes famn och låg där o sov i 20 minuter. Så länge hon orkade hålla honom. Han väger ju lite och hennes armar har varit med länge 🤗

Så idag var det även en premiärtur för Sigge i vagnen. Nu först fick vi ordning på den så han kan ligga i den. Med fina nya åkpåsen oxå. Max & Ebba gick, fast tror nog Max låg och kröp mer i snön än vad han gick. Helt överlycklig av snön verkligen. Ebba var mindre imponerad av det kalla vita som kommit, speciellt efter att hon snubblade och fick snö i ansiktet. 


Sigge är en jättesnäll bebis. Enda ggn han gör ljud ifrån sig är när han är hungrig eller har bajsat. Och bajsar gör han!!! Mycket!! Han sover bra på nätterna, i babynestet mellan mig och R. Han har en liten vakenperiod på eftermiddagarna då han ligger och kollar in oss alla. Det är verkligen så mysigt med honom. Jag njuter! Speciellt då detta är vårt sista barn. Vi har befolkat släkten klart nu, nästa bebis får bli när Sara får barn och jag blir mormor

Världens finaste ”små”storasyskon!! Alla kan hjälpa till, på sitt sätt 💙💜


Nu ska jag pumpa mina bröst, göra en kopp te och sen kolla på Johan Falk med min man, vet att det börjat men var ju tvungen att blogga lite, och sen sova. Är så sjukt trött vid det här klockslaget. 

Ta hand om er & varandra! Vet aldrig när något kan hända! Imorgon kan det vara försent..

Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s