~Bara jag~, ~En snabbis~, ~Familjen~

Hemma~

Så himla skönt att fått komma hem! Och den här BB-tiden har varit väldigt annorlunda från tidigare erfarenheter. Jag har haft det bra! Jag har mått bra. Inte alls nattsvart & deppigt som det varit förut. Men ändå, vilken befrielse det är att få komma hem. 

Snittet gör ont. Bränner, svider och sticker vilket är helt normalt! Men obehagligt som sjutton. Äter alvedon och probaxen på maxdos och ska göra i 2 veckor. Får ta spruta i magen varje kväll mot blodpropp och ska göra i 6 dagar. Dricker nån lösning varje morgon för tarmarna. Men jag mår ändå bra… 

Jag är så glad över att jag känner kärlek till LillTussen. Jag som var livrädd för att det skulle bli blankt på känslor. Jag älskar honom. Och jag är så glad över att få vara hemma med mina fina och fantastiska ungar. Allihopa

Jag är nu sjukskriven i 4 veckor pga snittet. Känns skönt, är ju lite rädd för att få bråck eller att det ska gå upp eller något. Nu har jag hjälp i vardagen med Ebba, och det är väldigt avslappnande att veta. Ekonomiskt är det mindre sköj.. Men det här är nu, bara att acceptera. 

Amningen går sjukt bra just nu. Kommer att amma och ge ersättning fram till min tid på psykiatrin 14 december, för då vet jag när jag börjar med concertan. Fram tills dess får han tutten när han vill och sen tillägg på det. 

Vill att alla ska veta hur otroligt bra Södertälje Förlossning & BB är. Fantastisk personal! Omvårdnaden och peppning har varit fenomenal. Dessutom att barnmorska som skulle tagit emot Sigge var även på bb så vi träffades även där! Världens mysigaste och GOASTE Lisa

Tack för idag 💜

En reaktion till “Hemma~”

 1. Men så härligt att vara hemma!!

  Hur tar de små med en liten nykomling?

  Visst är södertälje riktigt bra, dom är så himla lugnande på något vis 🙂

  Jag hoppas att åkpåsen blev så fin som du hade tänkt dig…
  och läste längre ner för tacken, ännu en ggn så var det absolut inga problem.. 🙂 Det är ju inte varje dag man åker till Gekås och den tog inte direkt plats heller 🙂

  btw – jag älskar namnet, så himla härligt…

  Ta hand om dig nu och så ser jag fram emot att läsa om hur allt går!
  STORA KRAMAR!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s