~Bara jag~, ~Familjen~, ~Känslan idag~

Livrädd~

Vilken kaoskväll vi haft.. 

Först sätter Max en haribo-napp i halsen! Tog säkert 6-7 min innan R fick upp/ut den. Under den tiden hann jag bli helt iskall, rädd och när den äntligen kom ut då brände tårarna i ögonen på mig. Så f.r.o.m nu blir det klippt godis i småbitar även till honom. Fy fan vad läskigt det var! 

Sen dröjde det inte lång stund förren olyckan var framme igen. Jag hade gjort en kopp te (som tack o lov hunnit stå i ca 15 minuter) och ställt på fönsterbrädan bakom mig i soffan. Ebba klättrar upp där, välter en kruka som slår ut min tekopp som välter över Sigge, jag vrålar ”Rädda bebisen” & R tar honom, springer med honom till köket o av med kläderna och torkar av honom med svalt vatten. Jag hann känna att teet svalnat ganska bra så det var aldrig någon större fara. 

Men där var andan i halsen för andra ggn idag, och jag är extremt känslig just nu och allt blir en typ ”Nära-döden-upplevelse”..

Bortsett från kvällen, så på dagen var vi och handlade. Första gången med Sigge :). Han låg så fint i vagnen genom hela handlingen och Max & Ebba skötte sig bra som alltid! 

När vi kom hem somnade Ebbis ganska fort, och Sigge knoppade in på mitt bröst vilket automatiskt gjorde att jag oxå somnade såklart. Tyr att man har en gourmet-kock till make, som väckte mig lagom till att middagen stod på bordet! Blir riktigt bortskämd av honom just nu 😍

Jo, om det är någon som vill beställa något från Julförlaget, så säljer vår Sara genom dom. Det finns böcker, kalendrar, godis, strumpor, linnen och underkläder. Hör av er i såfall så skickar jag en länk :). Hon har ett mål hon strävar efter och får se om hon klarar det ❤️

Kärlek & respekt går till Svägerskan med Make och barn ikväll! Tänker på Er och hoppas det går fort, eller vänder, eller åt något håll iaf 💙

Nu måste jag sova! 

Puss & Godnatt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s