~Familjen~, ~Helt Galet~, ~Hysteriskt~, ~Känslan idag~

Tror det börjar hända nåt~

Nu, ikväll framförallt, har det ilat och gjort riktigt ont i bäckenet så jag tror Baby5 håller på att skruva sig neråt. Som det känns just nu kan det inte vara så lång tid kvar innan det drar igång.

Eller, så är det för att jag fick värsta rycket här mitt på dagen & dammsög hela lägenheten och skurade golven. Dom var så gräsligt skitiga våra golv, så redan igår hade jag bestämt att idag skulle det städas! Sen råkade jag fastna inne på toaletten, den var värre än en svinstia, så den fick sig en riktig omgång. Fint och rent blev det, trivs så mycket bättre när det ser någorlunda fräscht ut hemma. 

När jag var klar med städandet, plockade R ner några kartonger i förrådet och kastade en sopsäck i grovsoprummet. Under tiden somnade Bebban på soffan, och R gjorde detsamma när han kom upp. Jag tig tillfället i akt, fyllde upp badkaret och gled ner där i med en riktigt bra bok. Fy vad skönt det var! Senare, framåt 17 ca, kom skrällen, jag fick så ont, bebis glider ner och ett tag visste jag inte vart jag skulle ta vägen. Sen har det hållit på hela kvällen.. Hoppas innerligt det är dags snart, vill inte ha mera ont!

Inatt drömde jag för första gången om graviditeten & förlossningen. Drömde att jag födde i bilen, en liten pojke, och det gick hur bra och fort som helst. Jag är ju lite nojjig för att inte hinna få någon bedövning. Det är typ min skräck. Även att det ska gå för fort och bebis föds i bilen. Men den drömmen kanske var ett sätt att bearbeta mina tankar och fasor. Vem vet? 

Så, annars idag har inte mycket gjorts, det har varit lugnt. Förutom att Max fick värsta spelet här hemma ikväll. Han skrek, vrålade och gormade i säkert 40-45 minuter. Började med att han blev hyperaktiv efter maten och sprang 711 varv runt vardagsrumsbordet, vi bad honom sluta x-antal ggr, men han fortsatte. Jag satt och betalade räkningar i soffan, och varje gång han sprang förbi mig puttade han på räkningar eller telefon. Tillslut fick R nog och sa åt honom att nu skulle han gå och borsta tänderna och sen lägga sig. Då fick han frispel över att inte få borsta själv (vilket han alltid får efter att vi borstat) och sen var nappen fel, eller låg fel, eller något var iaf fel.. Han skrek så mycket att när han väl lugnat ner sig, somnade han inom 10 minuter! Jag vet inte om det är trots eller om inte mina misstankar om en ev adhd diagnos på honom känns mer riktig. Det är mycket utbrott för hans del, och hyperaktivitet. Men det återstår väl att se.. 

Nu ska jag läsa, Ebbis somnade inte förren 22.50 ikväll, och jag har typ velat gå och lägga mig sen 21.. Men nu fick jag det och nu ska jag läsa och förhoppningsvis sova riktigt gott inatt.

Puss & Natti 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s