~Dagligt~, ~En snabbis~, ~Familjen~, ~Känslan idag~

Mvc och lunchbuffé~

Hade mvc vid 11 idag. Träffade söta Lotta. Hon frågade hur det var och tyckte nog liite synd om mig som nu är på övertid. Fick erbjudande om att sätta igång förlossningen eftersom jag har så ont i bäckenet & mellan benen, men jag tackade Nej. Hon sa att det är helt o hållet upp till mig och hur olidlig smärtan är för mig. Men jag vill verkligen inte ha igångsättning. Jag har olidligt ont, varje dag och minut, om inte R varit hemma och hjälpt mig hade jag tagit igångsättning direkt, men helst av allt vill jag ändå att bebisen ska få välja själv när den ska komma. Jag vill inte stressa den. Hon tyckte att mitt beslut var klokt. Så på tisdag ska vi på extra ultraljud SÖS och kolla så fostervatten mängden är bra och att bebis mår bra, och är allt 👌🏻 får vi helt enkelt vänta en vecka till. 

Det är synd att klaga egentligen, det här är sista gången jag är gravid, sista förlossningen jag får uppleva, jag borde bara njuta av att jag har en så stark och fin äkta man som ställer upp på mig till 100% och verkligen tar hand om barn, matlagning och mycket mer, pga vi väntar vårt sista barn! Alla har inte den turen som jag har, tyvärr… (om det bara inte gjorde så dj%*#$•kt ont)
Efter Lotta åkte vi till Zinkensdamm och åt lunch på Ming Palace. Kinesisk buffé och sushi. Det var gott, men inte alls som de varit förut. Vi var båda sugna på ingefäran till Sushin, därför hamnade vi där. Sara var nöjd iaf, fick god lunch och slapp skolan idag pga avlusningen igår. Imorgon ska hon dock gå till skolan.

Sen var det soffläge hemma. Somnade och sov 2 helt underbara timmar på soffan! Det behövdes då lilltjejen pendla med riktig hög feber hela natten. Legat runt 40 grader och legat som ett väldigt varmt plåster mot mig. Vid 4 tiden var jag tvungen att resa mig och gå och kissa och när jag la mig igen var hon där som en liten sugpropp. Hoppas den här natten blir så mycket bättre. 

Sara lekte lite i mitt hår här ikväll. Köpt en bok om olika flätningar och hon testade några på mig 🙂

Nu har inte hon riktigt bra produkter hemme heller, behövs torrschampo, mini snoddar i gummi, en fintandad kam, mindre hårnålar osv. Men hon har ju talangen för det och mitt hår får hon gärna öva på 🙂
Ha det gott! 

Pyss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s