~Bara jag~, ~En snabbis~, ~Familjen~

Energisk & superlat~

Hur fan kan det gå ihop? Jag sitter och är så vansinnigt uttråkad och vill göra någonting, samtidigt är jag så trött och ögonen skulle kunna stängas närsom och sen sover jag.. Hur sjutton går det ihop? 

Idag är Smarres lediga dag från föris, han ligger bredvid mig på soffan och kollar på Musses Klubbhus, hans favoritprogram, och tidigare idag åkte R och jag och barnen till Liljeholmen och fyllde på med lite mjölk, smör och bröd hem till helgen. Ebba är lite ostabil i humöret, ena sekunden ligger hon hos mig o håller på att somna, nästa sekund låter hon som en liten vrålapa & nu går hon runt och bara lallar och leker.. Helt upponer i humöret verkligen.. 

Usch, nu blev jag sådär sjukt trött, tror jag bara ska vila ögonen en stund… Mmm, tror det blir bra.. 

Tjenis! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s