~En snabbis~, ~Helt Galet~, ~Hysteriskt~, ~Känslan idag~

Märken säljer~

Jag brukar iof inte ha problem att bli av med saker jag säljer via blocket, men idag tog priset! 10 minuter efter att min annons på ett barnklädespaket godkänts och lagts ut var det tingat och typ sålt!! 

Klädpaketet innehöll 11 Mini Rodini plagg och 12 ot-märken, såldes för 2000:-. Nu är det iof väldigt billigt för MR, men var i behov av pengarna snabbt och alla mina absoluta godbitar den MR ligger tryggt kvar i min garderob. Eller Ebbas & Max’s garderob. Såklart! Fast lite ångest fick jag nog allt när mössen & perriot gick iväg ut genom dörren!! Men, nu kan jag istället vänta o se vad för filur som bott inuti mig och sen köpa nytt begangnat till baby5. Har 3 bodys och 2 par byxor i MR klart till nykomlingen redan 👏🏻

Noel började idag igen med sin concerta och som vanligt tappar han aptiten helt, och har inte ätit någonting på hela dagen så när han kom hem från skolan började han kräkas. Det är inget ovanligt när det gäller honom, när han inte äter börjar han spy.. Så nu försöker vi få i honom isglass, vatten, bubbelvatten, yoghurt men allt kommer upp 🙁 Får se hur vi gör imorgon.. Han har skoljoggen och springa utan tillräckligt med mat o energi i kroppen är inte bra tycker jag.

Annars idag har inte mycket gjorts här hemma. Max fick hög feber igår och har varit hemma idag. Han har varit ganska slö o vilat mycket. Ebba är ju raka motsatsen, konstant speedad och fullt ös.. 

Själv är jag tung. Tung i hela kroppen. Konstant kissnödig. Alltid trött. Alltid ont. Underbart dock med sparkar och buffar från baby5, om inte magen kändes som ett enormt blåmärke.. Snart, snart är det över! Då är det annat ”ont” att ta itu med, blödning, läckande bröst, ont efter förlossning, hemorojder, sömnbrist pga barn..

Vi höres hörni! 

Ta hand om er! 

Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s