~Bara jag~, ~Känslan idag~

Baby5 i v36~

Idag var det besiktning av Baby5

Blodprov, stick i fingret, blodtryck, magmått och hjärtljud och vikt. Min vikt går neråt. Inte mycket, men gått ner ca 3 kilo sen plusset kom. Socker och järn låg bra. Magmått 36 (i vecka36) så det är ju toppen. Hjärtljuden låg på 130. 

Det roligaste var att jag fick träffa ytterligare en ny barnmorska, men det var samma som tog emot mig när Max skulle födas! Hon gick till o med tillbaka och kollade i journalen från Max’s födelse och såg att det var hon! Riktigt roligt. Skrev en sammanfattning idag av graviditeten. Nästa besök blir i v38.. Det närmar sig nu. Jag är lite rädd för att jag är så…avtrubbad när det gäller den här bebin. Jag känner mer oro än lycka inför baby5’s ankomst. Jag hoppas att det ändras. Mycket hänger väl ihop med att vi bor trångt. Det visste vi ju hela tiden, men ”trångheten” har blivit ett faktum & det knäcker mig totalt. Är kanske bara rädd.. Jag vet inte..

R var på föräldramöte här på kvällen, jag var hemma med kidsen..

Inget roligt att skriva om så nu lägger jag av..


Godnatt! 

Puss // Divan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s