~En snabbis~, ~Men USCH~

Hem ”ljuva” hem~

Igår kom vi hem från Mallis! Hela familjen var helt slut på kvällen, så det fick bli pizza framför tv och vi somnade inte alltför sent! Inatt har jag verkligen sovit! Helt underbart! Vaknat o gett Bebban flaska o sen somnat om. Efter en vecka av typ ingen sömn alls var det väldigt välkommet att sova! Sängarna på hotellet var stenhårda och jag kunde inte hitta nån bra ställning någon natt. Fick bara sjukt ont i kroppen. 

Så för er som är sugna på Mallis, res inte till Globales Bouganvilla med Fritidsresor. Hotellet var en besvikelse, rummet väldigt slitet och inte alls fräscht som utlovades på Fritidsresors hemsida. Städningen usel, ingen micro på rummet, personalen kunde knappt engelska, badvakterna inte ett ord engelska, rökning tillåten överallt, Splash World såg inte ut som på bilderna, väldigt mycket mindre och inte speciellt märkvärdigt. Bubbelpool skulle finnas, men den måste varit gjord för möss för den såg vi aldrig. ”Underhållningen” var kaos. Man förväntade sig lite spanska influenser, nån dansuppvisning eller liknande, den var inte familjevänlig alls. Det finns så mycket jag skulle kunna gnälla på och som på sätt o vis förstörde vår fina resa. Som avståndet till havet, skulle vara enkelt att gå till, det var det inte! Det var långt! Lokalshopping fanns i Sa Coma, och alldeles för långt bort för att gå med barn i 34 graders värme eller för en gravid. 

Tur att vi hittade barnpoolen! Där kunde de minsta bada och ha riktigt skoj, även jag njöt i den poolen. Nu skapar man sina minnen själv och det är tur då hotellet var en sådan besvikelse! 

Res hellre med Ving, mycket bättre upplevelse, mycket högre standard på hotellrum, personal, vings egna personal  var alltid tillgängliga, trevliga och tillmötesgående. 

Jag har bestämt att aldrig mer boka via Fritidsresor. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s