~Bara jag~

Hipp hopp~

 Till mig själv idaaaag!!!

Nu har jag funnits i 35 år! Jag har haft ett ganska fullspäckat liv med både positiva och negativa erfarenheter. Mitt liv har varit tufft. Det tog lång tid att hitta vem jag är, hur jag vill leva. Att stå upp för mig själv har jag alltid gjort, och det är en egenskap jag är mycket stolt över!

Jag har tillsammans med R tillverkat de 4a mest tokiga, sköna, galna och fantastiska barn som finns. Vet många som inte trodde att jag skulle sköta mig o få familj, tror även många dömde ut mig förhand. Jag har motbevisat dom! Jag har hittat min plats på jorden! 

Jag har satt mig själv i situationer som är livsfarliga, (innan familjelivet, i mina tonår) jag har skadat andra & mig själv, jag har levt som om varje dag vore den sista, på både gott o ont, jag har gråtit, kämpat och slagits. Jag har inte låtit någon trampa eller prata illa om min familj, för dom går jag genom eld & vatten. Jag har tillåtit mig själv att våga älska! Att faktiskt lite på en annan människa.. Och jag har vunnit allt på det..

Idag är min 35 års dag, och den möter jag med åldersnoja, fasa, ångest & lite liite jävlaranamma!


3 reaktioner till “Hipp hopp~”

 1. Grattis igen!

  Vad skönt ni verkar ha det på landet trots bilstrul å tråkig ekonomi 🙂 skönt för barnen säkert att kunna springa runt 🙂

  Jo min bil har pajkat.. Gissningsvis är det ett hål i avgasröret/ngt med ljuddämparen så jag hoppas att det går att lösa lite snabbt med såndär avgasrörspasta, men får mer besked imorrn!

  Lider med er ang. Bilen, ni är ju lite mer beroende av bil än vad jag är.. För mig är det helt enkelt en lyxgrej.
  Vad var det för problem med er bil?
  Lyckades ni lösa lagning eller får ni köpa en ny?

  vår midsommar var härlig 🙂 hoppas ni åxå hade det mysigt!!

  Hur är det med magen? Hoppas att allt går fint! Förstår att d e svinjobbigt med att inte ta concertan..
  Själv har jag bytt till Ritalin (min mage tar inte upp voncertan) så nu sitter jag med typ 10 burkar concerta värt flera tusen. Underbart (not).

  Ta hand om dig/er.
  Kram!

  1. Tack för gratulationen igen ❤️
   Jag var heldeppig på min födelsedag, skitfjantigt av mig, men ingen av mina vänner kom och jag kände mig lite bortglömd.
   Ja vår bil, vilket jävla dyrt skit det är med bilar! Det var toplockspackningen, hål i kylaren och vattenpumpen som gick. 23500:- gick det på. Nu är den lagad, men usch ändå.
   Magen mår bra. Är i v25. Jag tror det är en tjej, ”magkänslan” säger så, hahaha 😂.
   Det är skitskönt att barnen har friheten här på landet.
   Hur tycker du Ritalin funkar? Kan du äta medecin efter operationen?
   Hur mår du nu?
   Stor kram och tack för din omtanke ❤️

   1. Nu får vi se om det går att svara, försökte igår men det ville inte tydligen!

    Jag förstår precis hur det är… att man kan känna sig så himla liten på sin födelsedag egentligen.. Rent allmänt så skiter jag i min födelsedag men när man väl är där så deppar man ihop helt och känner sig så himla liten och bortglömd. Att folk aldrig kan vara spontana och överraska en eller bara höra av sig och typ ”inte ska du sitta ensam, nu gör vi något”…

    Oj herregud, vad skönt att ni kunde laga det iaf, men jävligt surt gällande ekonomin liksom!
    Ni är ju mer beroende av bilen än vad jag är, det är ju mer en lyxgrej för mig liksom..

    Åh så mysigt… har ni några namn som ni fifflar på?

    Ritalinen funkar mkt bättre än concertan just nu, innan op var concertan bättre.
    R är ju korttidsverkande och hinns ta upp, vid concertan så är det ju långtid och depot så magen hinner inte ta upp det innan jag måste gå på toa så att säga, så jag bajjar liksom ut tabletten hel istället.

    Jag mår fin fint nu efter OP, både psykiskt och fysiskt men jag märker så stor skillnad psykiskt. Förmodligen för att jag mår bättre när det gäller fysiken och att jag känner att jag orkar så himla mycket mer… Mina promenader är som terapi för mig!
    Däremot kom det ångest i helgen.. jag drömde att Maja levde och jag var och reste på Irland till min bästa vän. Så det var väldigt jobbitg att vakna, men annars så är ångesten väldigt låg just nu 🙂

    Börjar Sara 7:an nu? (herregud vad tiden går snabbt alltså).. Felicia (mattes yngsta) börjar 7:an nu, men det verkar va så himla jobbigt jämnfört hur det var när man själv gick i skolan. Såna krav och shit som dom får.. Usch!

    Ha det super härligt på landet nu och bada massor (fan jag hade gett min högra lilltå för att ha vatten vid landstället)

    Kram!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s