~Dagligt~, ~Familjen~, ~Härligt~, ~Varför~

Födelsedagar på rullande band~

Igår grattade jag Bobben, Annelie & Anne och en till, idag fyllde min fantastiska barndomsbästis Camilla hels 33 år, samt min morbror Bosse och Link & ytterligare en.. Går jag ut på Facebook så är det verkligen 4-6 personer per dag de sista dagarna i juni som fyller. Många sommarbarn 😜

Idag har vi inte gjort några större ansträngningar. Mamma har tagit ner barnen till vår badplats så de har fått bada. Jag har ringt runt en del samtal, bla till barnmorskan som jag visst hade tid till imorgon, men bokade om till mitten av juli. Mamma & barnen har lagat mat varje dag, jag har verkligen fått vila o ta det lungt, hon ställer upp så himla mycket min mamma. Hon kommer in och hämtar Bebban på morgonen, byter blöja och underhåller henne tills jag vaknar! Vad skulle jag göra utan min mamma? Haft panik tror jag. 

Efter middagen åkte vi in o handlade. Självklart hade de inte NAN 4 på Ica i Nykvarn. De har samtliga andra men inte 4an. Jäkligt störande! Det är ju inte så att det finns någon annan matbutik i Nykvarn man kan gå till istället :(.. 

När vi kom tillbaka tog vi handdukar med oss ner till midsommarplatsen för att avnjuta ett kvällsdopp. Så himla underbart skönt i vattnet nu! Lollo kom och badade strax efter jag klivit upp. Lite tur det, för jag nakenbadar och hann precis få på mig en klänning innan hon kom fram. Sara är ju som ett äkta vatten/blöt djur. Hon vill inte kliva upp! Hon kan bada i timmar! 

Sen hem, dricka te, slapp i soffan och nu i sängen för att krama om kuddarna 👏🏻

Sov gottis ni fina människor därute ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s