~Bara jag~

Hemma på vår gata i stan~

ÄR DET ALLTID LIV O RÖRELSE!! FYRHJULINGAR HAR INFÖRSKAFFATS OCH DE SKA RULLA UTANFÖR MELLAN 19-24.00… SUCK!!! GRANNEN BAKOM VAR EN GÅNG MED I IDOL, HAR NU FEST, OCH DET YLAS HEJ VILT… OXÅ MEGA SUCK!! TUNBELBANESTATIONEN SOM NYLIGEN FÅTT NYTT UTSEENDE SKA VISDT RUSTAS UPP IGEN, SÅ NU BORRAS DET, BILAS DET FRÅN KLOCKAN 23-03 UNGEFÄR….. Fy fan vad jag hatar AXELSBERG just nu!!!! 

Annars kan jag tycka det är skönt med lite ljud, människor osv, känns på något sätt tryggt.. Men nu, efter 4a veckor på landet, där hundskall ibland försigkommer, ljud från skrattande barn som badar, nån båt glider förbi på vattnet, humlor som surrar, så R det här numera helt omänskliga ljud att stå ut med… Måste flytta! Helst förrförrförra året! Till typ en enslig stuga utan grannar.. Kanske Norrland??

På torsdag åker jag och barnen ut igen. Sen är det en hel helg där.. Sen jobbar min man bara 1 vecka till innan han går på ytterligare 4a veckors semester. 

Graviditeten fortskrider. Är i v 26, imorgon vecka 27.. 

Längtar till resan i september! Ska bli så vansinnigt skönt att åka iväg, och speciellt Mallorca! Lite av en dröm faktiskt! Vi har fixat så vi får låna 3 resväskor! Av Saras fina vän Josefine och hennes pappa Tommy! Guldvärt verkligen!!

Annars är mitt psykiska mående inte i topp just nu. Jag känner mig väldigt pissad på av mina närmaste.. Det känns som jävligt mycket snack men liten verkstad. Att jag duger så länge jag gör allt för dom, men jag kan inte räkna med ett skit tillbaka. Känns lite som att bli.. utnyttjad.. Inte sexuellt då, utan mera, att det jag kan göra, hjälpa till med, åstadkomma, det gör jag gärna FÖR MINA VÄNNER! Men… Någongång skulle jag gärna vilja ha något tillbaka.. Som uppmärksamhet kring ens födelsedag, speciellt när man fyller 35…. Men andra är alltid viktigare.. ALLTID!! 

Tur att jag är som en elefant.. Jag glömmer inte..

Nä, godnatten. 

En reaktion till “Hemma på vår gata i stan~”

  1. Jag håller tummarna att ni hittar något större och lugnare snart!!

    Hoppas du mår bättre psykiskt snart, jag vet hur d e och jag tänker på dig!
    Hoppas att ni får det skönt när ni åker ut imorrn!

    Massa kramar!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s